FoodTechline 2020 – Digitálisan is olvasható
Harmadik számához érkezett a GyártásTrend ipari technológiával foglalkozó magazin és a Store Insider szaklap közös különszáma, a Food Tech Line, amit most digitálisan is közreadunk. Magazinunk célja, ahogy tavaly és tavalyelőtt, úgy idén is, hogy a gyártástechnológiában új és az FMCG szektorban, az élelmiszeriparban is jól használható fejlesztéseket bemutassuk.
A megváltozott gyártói, fogyasztói környezethez való adaptálódás fő hajtóereje az automatizálás és a digitalizáció lehet, a Food Tech Line 2020-as számában ezekre a technológiákra fókuszálunk, kikerülhetetlen kontextusként kezelve a javában dúló, Magyarországon is a második hullámába lépett koronavírus-járványt.
Cikkeinkben szó esik többek között a legújabb, FMCG piacon érdekelt gyártók számára remekül használható, kisméretű, együttműködő robotokról, a túlzóan erőforrás-igényes húsipar termékeit kiváltó alternatív élelmiszerekről, és bemutatunk jó néhány, hazánkban is elérhető technológiai megoldást, amelyek nagyban segíthetnek a válság hullámain felülkerekedni igyekvő gyártóknak a túlélésben.
Reméljük, hogy találnak hasznos ötleteket az itt letölthető kiadványban, amihez jó olvasást kívánunk!