hirdetés
hirdetés

Méréstechnika

Felhőalapú online termék- és alapanyag felügyelet

A Saveris 2 WiFi-s felügyeleti rendszer online gyűjti és saját felhőben tárolja a hőmérsékleti és páratartalom adatokat, így segít a hőmérsékletre érzékeny alapanyagok megfelelő tárolásában. 

hirdetés

A Saveris 2 WiFi-s felügyeleti rendszer költséghatékony megoldást nyújt a hőmérséklet és páratartalom felügyeletére, az arra érzékeny áruk és alapanyagok gyártása, feldolgozása és raktározása során. Az online hőmérséklet felügyelet, riasztás funkcióval megnyugtató biztonságot kínál, így kedvező árfekvése és rugalmas használata miatt ipari és nagyüzemi felhasználása mellett kiváló megoldást nyújt a kis- és középvállalkozások számára is.

A rendszer határátlépés esetén azonnal riasztást küld, így a probléma elhárítása rögtön lehetséges
A rendszer határátlépés esetén azonnal riasztást küld, így a probléma elhárítása rögtön lehetséges

Miben más?

A hagyományos adatgyűjtőkkel szemben az új Saveris 2 WiFi-s felügyeleti rendszer adatgyűjtői online gyűjtik, és a Testo felhőben tárolják a hőmérsékleti- és páratartalom adatokat, melyek így akár okoskészülékről is nyomon követhetők. Mivel a rendszer határérték átlépés esetén azonnali SMS / e-mail riasztást küld, így a közbeavatkozás és a probléma gyors elhárítása azonnal lehetségessé válik.

Mit nyújt még?

Beüzemelés saját kezűleg: a rendszer beüzemelése igazán egyszerű, kezelése pedig teljesen felhasználóbarát, a szoftver magyar nyelvű. A rendszer használatához csupán WiFi kapcsolat szükséges.

Elektronikus dokumentáció: a papírmentes adatrögzítés jelentős időmegtakarítással és költségcsökkenéssel jár, míg az automatikus elektronikus jegyzőkönyv nagyban megkönnyíti a munkáját.

Több szintű jogosultsági kör: a rendszer további előnye a több lépcsős jogosultsági kör beállítása, hogy a beavatkozás mindig a megfelelő szinten lévő kolléga által történjen.

Biztonságos adatkezelés és felhőalapú elektronikus adattárolás: nincs adatvesztés áramszünet vagy internet kimaradás esetén sem; a mérési adatokat maguk az adatgyűjtők is eltárolják. A Testo Felhő helyett az adatgyűjtők mérési adatait akár saját számítógépes rendszerébe is integrálhatja az API csatlakozó (programozói interfész) segítségével.

Az adatok a mobiltelefonról is egyszerűen nyomon követhetőek
Az adatok a mobiltelefonról is egyszerűen nyomon követhetőek

Az érzékeny áruk feketedoboza

Ha a szállítás idejére is kontrollált mérési megoldást keres, akkor a Saveris 2 rendszert a Testo 184 adatgyűjtőkkel érdemes kiegészíteni. A Testo 184 adatgyűjtő család az áru mellé csomagolva megnyugtató és biztonságos hőmérséklet, páratartalom és rázkódás ellenőrzést nyújt érzékeny árui számára. A két termék együttes használatával garantáltan nyomon követhetővé válik például a HACCP előírásban szereplő hűtési lánc megszakítás-mentességének betartása.

Még több érdekességet a Saveris 2 rendszerről itt olvashat.

(forrás: Testo/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés