hirdetés
hirdetés

Év Gyára 2016

Ezek lettek 2016 legjobb gyárai

A PPH Media átadta az Év Gyára 2016 díjakat május 5-én, a budapesti Öbölházban. Az összetett díjat a pneumatikai gyártó Aventics Hungary Kft., a textilipari Naturtex Kft. és a csomagolóanyag-gyártó Adu Alba Kft. nyerte. 

hirdetés

Három vállalat viselheti az Év Gyára 2016 kitüntető címet, valamint további nyolc kategóriában hirdetett győztest a második alkalommal rendezett versenyt szervező PPH Media és az itt megjelenő GyártásTrend technológiai magazin.

A díjátadón Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára, a zsűri tagja kiemelte: tárca támogatja a versenyt, amely a gyártó, termelő cégek széles körének biztosít lehetőséget a megmérettetésre. A magyar GDP-n belül az ipari termelés részaránya folyamatosan nő, amelyhez a versenyben részt vevő cégek is jelentősen hozzájárulnak.

Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára beszél a gálán
Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára beszél a gálán

A PPH Kiadó második alkalommal hirdette meg a versenyt azzal a céllal, hogy megtalálja az év legjobb termelő egységét, szektortól függetlenül. A kétfordulós versenyen idén 7 vállalat került a shortlisre. Ismét nagyon színes volt a mezőny: a versenyzők között volt műanyagipari gyártó, textilipari vállalat, ipari automatizálással foglalkozó multicég, gyógyszergyártó telephely és repülőgépipari szereplő is. A Process Solutions tanácsadó cég által összeállított kérdőíves kitöltést követően a második fordulóban tett helyszíni értékelést egy szakmai zsűri bírálta el, majd meghozta a döntést.

Az Öbölházban rendezett díjátadón a shortlisre került cégek képviselői a zsűritagokkal, a verseny szponzoraival, a PPH Media munkatársaival és a szakmai partnerrel, a Process Solutions csapatával ünnepelték az legjobb termelőknek járó elismerések átadását. 

A díjakat a gálán a zsűri tagjaitól vehették át a következő vállalatok:

Év Gyára 2016 lett:

Aventics Hungary Kft. – 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétel kategóriában

Naturtex Kft. – 3-10 milliárd forint közötti éves nettó árbevétel kategóriában

Adu Alba Kft. – 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában

A meghirdetett nyolc kategóriát nyerte:

Aventics Hungary Kft. – Legjobb menedzsment folyamatok

Adu Alba Kft. – Innováció

Sanofi Veresegyházi Telephelye – Termelés

Aventics Hungary Kft. – Legjobb gyártástámogató folyamatok

Naturtex Kft. – Vevői elégedettség

Gia Form Kft. – Dolgozói elégedettség

Adu Alba Kft. – Beszállítói kapcsolatok

Aventics Hungary Kft. – Energiahatékonyság (A kategóriát támogatta és szakmailag elbírálta a CYEB Csoport)

A zsűri Az év legígéretesebb gyártója különdíjat a repülőgépgyártás területén unikálisnak számító Magnus Aircraft Kft.-nek ítélte oda a gyártási kapacitás növekedésért és piaci terjeszkedéséért tett munkájának elismeréseként.

A verseny főszponzora a Jungheinrich Hungária Kft. volt. Támogatta továbbá CAD-Terv Kft., az EPL-Tech Kft., a CYEB Csoport és a Hahn+Kolb. A díjátadó gálát szponzorálta a Mercedes és a Hahn+Kolb.

A versenyről, a győztesekről és a zsűriről bővebb információ a honlapon: www.evgyara.hu

A galária az oldal alján elérhető. 

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[206010] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés