hirdetés
hirdetés

CipherLab RS30

Egy „zsebre vágható” mobil adatgyűjtő

A CipherLab az RS30-as szériát elsősorban a futárok, a kereskedelmi ügyintézők és a kiskereskedelem területén dolgozók számára fejlesztette ki.

hirdetés

Odafigyelve az igényekre, az RS30 adatgyűjtőbe integráltak minden olyan funkciót, amelyre a mobil felhasználóknak a napi tevékenységük folyamán szükségük lehet. A négymagos, 1,3 GHz-es Cortex processzoros, Android 4.4 operációs rendszerű eszköz több vonalkódolvasó-választékot is kínál. Rendelhető 1D-s linear imageres vagy lézeres, de akár 2D-s imageres olvasófejjel szerelt változatban is.

CipherLab RS30
CipherLab RS30

Egyszerű adatrögzítés

A CipherLab RS30 1D-s/2D-s vonalkódolvasója pillanatok alatt olvassa be az adatokat, még a rossz nyomtatási minőségű vonalkódok esetén is. 8 megapixeles kamerájának segítségével a felhasználók könnyen készíthetnek nagy felbontású fényképeket, videókat vagy akár aláírást is rögzíthetnek a kézbesítés vagy szolgáltatás teljesítésének igazolásához. Az adatgyűjtő vezeték nélküli kapcsolatával (IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth, HSDPA+) azonnali és biztonságos adatátvitelt kínál. Az eszközt ezen felül egy HF RFID (13,56 MHz) olvasóval is ellátták, támogatva az NFC alkalmazásokat. 

Szélsőségekhez igazodva

Az RS30 az egyik legvékonyabb és legkönnyebb vállalati adatgyűjtő – csupán 17,3 mm vastag és 260 g súlyú –, így az egész napos használata sem megterhelő. Az eszköz IP54-es védettségű és akár 1,2 méter magasból is túléli a többszöri betonra történő leejtést. A 4,7"-os 540×960 pixel felbontású, GorillaGlass3 kapacitív kijelzőjű adatgyűjtő beltéren és kültéren egyaránt kiválóan használható. A felhasználó által cserélhető akkumulátora (2400 mAh) közel 10 órás üzemidőt biztosít az eszköz számára, így a lemerült akkumulátor miatti leállás egy-egy műszakban gyakorlatilag kizárható.

Vállalat mobilfelügyelet – SOTI

Gyorsan változó üzleti világunkban az üzleti mobilitás összetettsége is napról napra növekszik. Eszköz- és alkalmazásfelügyelet, tartalomkezelés, felhasználókezelés és még sorolhatók az IT-oldalról jelentkező igények. Ezek kezeléséhez professzionális eszközre van szükség. A SOTI MobiControl teljes körű megoldást nyújt az említett feladatokra, a CipherLab gyártóként pedig garantálja az RS30 kompatibilitását a SOTI eszközeivel.

Minden szükséges tulajdonsággal ellátták
Minden szükséges tulajdonsággal ellátták

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés