hirdetés
hirdetés

Egérfutam gépésznek és építésznek

Az új mozgásvezérlők gépészeti és építészeti tervezőrendszereket is támogatnak

A 3Dconnexion 3D-s egerei professzionális munkavégzést tesznek lehetővé a tervezői interakció hagyományos egérrel és billentyűzettel el nem érhető szintjén.

hirdetés

A cég háromdimenziós mozgásvezérlőinek teljesítőképessége legújabban a háromdimenziós egerek teljes modellválasztékában támogatja a PTC CoCreate Modeling 17.0 és Personal Edition 3.0 gépészeti CAD-es modellezőszoftvereket, illetve a Graphisoft ArchiCAD 14 3D-s építészetei tervezőrendszert. A 3Dconnexion 3D-s egerei professzionális munkavégzést tesznek lehetővé ezekben az alkalmazásokban a tervezői interakció hagyományos egérrel és billentyűzettel el nem érhető szintjén.

Kompatibilis alkalmazások
Kompatibilis alkalmazások
A háromdimenziós egerek alkalmazásával a szakemberek az eddigieknél sokkal intuitívabb módon tervezhetnek, és a jól kézben tartott folyamatoknak köszönhetően növelhetik a csapatmunkában végzett tervezés teljesítményét, különösen akkor, ha feszítő követelményként jelentkezik a termék mihamarabbi piacra juttatása, illetve a nagy termékváltozatosság. A 3Dconnexion egereivel nagyban növelhető a tervezési hatékonyság az ArchiCAD 14 és CoCreate Modeling 17.0, valamint a Personal Edition 3.0 szoftverrel végzett munka során, ami a gyakorlatban a következőkben nyilvánul meg.

A kitűnő navigációs képességeknek köszönhetően a tervezők úgy húzhatják, nagyíthatják, kicsinyíthatik és forgathatják szimultán módon a munkadarabot, mintha a valóságos modellt tartanák a kezükben, nagy pontosságú vezérlés a szabadalmaztatott hat szabadsági fokú (6DoF) érzékelőn alapulva, amely akár 4 mikrométeres input elmozdulásokat is képes detektálni a gördülékeny és természetes mozgatáshoz, nagyobb hatékonyság programozható gombokkal, amelyek gyors hozzáférést tesznek lehetővé a gyakran használt felhasználói parancsokhoz, miáltal a tervezők jobban összpontosíthatnak a modellekre, kiterjesztett tervezői képességek, amelyek segítségével a szakemberek nagyobb gondot fordíthatnak a modellek vizualizálására, ezzel a kritikus részek felismerésére.

A háromdimenziós egerek teljes termékcsaládja kompatibilis az említett alkalmazásokkal, beleértve a professzionális sorozatokat a SpacePilot Pro és SpaceExplorer modellekkel, illetve a standard választékot a SpaceNavigator és SpaceNavigator for Notebooks változatokkal.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Egérfutam gépésznek és építésznek
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés