hirdetés
hirdetés

Digitális modellezés

Díjnyertes kézi működtetésű szkenner

A megfizethető Scanify nagy felbontású 3D-s szkennelést kínál színes 3D-s nyomtatáshoz, oktatási és privát alkalmazásokhoz.

hirdetés

A Scanify a pontos, nagy felbontású, digitális modell-előállításához a sztereoszkópia és a fotometria innovatív kombinációját alkalmazza, beleértve a 8 bites RGB színkódokat is. A nagy teljesítményű, kézi működtetésű, megfizethető 3D-s szkennerek számára új mércét állítva a Scanify gyors, sokoldalú és könnyen kezelhető. A felhasználó egy optikai célkövetőt helyez a tárgyra a mozgáskorrekció vonatkoztatási alapjaként, majd egyetlen gyors kattintással (0,1 másodperc) az összes szükséges képet rögzítheti a modell felépítéséhez.

A szkenner különböző fájlformátumokat képes kezelni, beleértve a számos 3D-s szkenner által használt stl formátumot is, ami lehetővé teszi másodpéldány készítését a beolvasott tárgyakból gyorsan és egyszerűen. Ezen túlmenően az obj és ply formátumok támogatása lehetővé teszi a közvetlen exportálást a sokak által használt tervező vagy animációs szoftverkörnyezetbe, így számos kreatív út válik elérhetővé az olyan felhasználók számára, mint a tervezők, a képzőművészek, az oktatók, a gyártók vagy akár az amatőrök.

Új mércét állít a 3D-s szkennerek számára (forrás: RS)
Új mércét állít a 3D-s szkennerek számára (forrás: RS)

Az RS a januári CES-en történt bemutatását követően az elsők között kínálja a Scanifyt a piacon, kiegészítve ezzel a megfizethető 3D-s asztali digitalizáló- és nyomtatórendszereinek kínálatát. A korszerű termék elnyerte gyártója, a Fuel3D számára a 3D-s nyomtatás és additív gyártás kategóriában a 2015. évi CES Best of Innovation díját.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés