hirdetés
hirdetés

Innováció

Csapatmunkára alkalmas képernyőt fejlesztett a Sharp

Az európai viszonteladóinak szervezett kétnapos rendezvényén, az Inspire Expon a Sharp bemutatta eddigi legfejlettebb Big Pad készülékét, a 80"-as képátlójú, együttműködésre kidolgozott érintőképernyőjét, a PN-80TC3-at.

hirdetés

A monitort hivatalosan decemberben mutatták be a közép- és kelet-európai piacon, és első gyakorlati alkalmazására Lengyelországban került sor az Indykpol vállalatnál.

A Big Pad PN-80TC3 a Sharp úttörő interaktív síkképernyős kijelzőinek tapasztalataira épít a maga lenyűgöző 80 hüvelyk méretű, gyors, reszponzív és intuitív képernyőjével. A készülék képes akár egyidejűleg tíz ponton történő érintést is kezelni fejlett 220Hz-es mintavételi algoritmusának köszönhetően, lehetővé teszi, hogy egyszerre négy ember írjon a képernyőre a Sharp érzékeny, gyors és pontos okostollát használva. A készülék támogatja a kreatív brainstorming megbeszéléseket, tervező értekezleteket, lehetővé téve, hogy a felhasználók természetes módon írjanak és rajzoljanak az eszközre. A Multi-Board funkcióval több képernyő is összekapcsolható egyetlen hatalmas érintésvezérelt kijelzőt hozva létre.

"A Sharp Big Pad kijelzőjét nap mint nap használjuk tárgyalótermünkben. Hatékony, rugalmas és technológiailag újszerű együttműködési felületet biztosít számunkra, növeli az alkalmazottak részvételét a megbeszélések során, és támogatja a hatékony döntéshozatalt. Újfajta, kreatívabb munkavégzést tesz lehetővé, segíti az innovatív ötletek megszületését és javítja a csapatmunkát" – mondta Andrzej Krygier, az Indykpol SA információ technológiai üzletágának alelnöke.

A munkatársak szabadon mutathatnak be szövegeket, képeket, vetíthetnek videókat, vagy játszhatnak le akár hangot is az érintőképernyő hihetetlenül sima felületén, köszönhetően a kapacitív technológiának (P-CAP). Közösen dolgozhatnak egy, vagy több felületen, érintőceruzát használva vagy mobileszközeik képernyőjének megosztásával.

A Big Pad PN-80TC3 modell új szoftvere támogatja a több kijelzős konfigurációkat, azaz képes helyt állni az igazán nehéz kihívást jelentő adat-intenzív és megosztás központú környezetekben is. A hatékony munkát segíti a Touch Display Link 2.0 szoftver is, ami lehetővé teszi, hogy a készülék képernyőjének tartalmát akár 50 mobileszközzel is megosszák vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

(forrás: Sharp/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés