hirdetés
hirdetés

Fémipari szerszámok

Bombasztikus darabolás

A 2019. évi Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon az AKE Hungária Kft. a standard és speciális fémipari darabolási technikához alkalmazott szerszámai bemutatására helyezi a hangsúlyt.

hirdetés

A német központú AKE cégcsoport több mint 50 éve a világ egyik vezető körfűrészlap- és marószerszámgyártója. Termékei a legmagasabb műszaki színvonalat nyújtják nemcsak az ipari felhasználók, hanem a szakkereskedések és kisiparosok számára is. A cégcsoport magyarországi leányvállalata, az AKE Hungária Kft. több mint 25 éve foglalkozik a cégcsoport által kínált szerszámok előállításával és szervizelésével.

Az AKE Hungária Kft. termékpalettájában – egyebek mellett – megtalálhatók a fém- és alumíniumipar számára kidolgozott professzionális vágási megoldások, amelyeket a vállalat főként az acél- és csőüzemek, az autóipari, valamint az autóipari beszállító vállalatok, a rézkohók, az öntödék, a húzóművek, a fémipari szerszámgyártók, valamint a gépiparban tevékenykedő vállalatok számára kínál.

Professzionális vágási megoldások többek között az alumíniumipar számára (forrás: AKE)
Professzionális vágási megoldások többek között az alumíniumipar számára (forrás: AKE)

A 2019. évi Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon az AKE Hungária Kft. a standard és speciális fémipari darabolási technikához alkalmazott szerszámai bemutatására helyezi a hangsúlyt. Külön említhető ezek közül a Bombastic elnevezésű, alumínium és műanyag megmunkálásához használható körfűrészlap. Összeségében elmondható, hogy akár egyedi szerszámról, akár igényes standard termékről van szó, a megoldás az AKE kínálatában megtalálható.

Standszám: A pavilon 302E

www.ake.hu

(x)

(forrás: AKE/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés