Tisztítás

Biológiai mosóasztalok teljes körű szolgáltatásban

Az apró gépalkatrészek képesek akár óriási problémákat is okozni. Ha elszennyeződnek, a berendezések hosszú órákra leállhatnak miattuk, ami sok bosszúság forrása, és jelentős bevételkieséshez vezethet az üzemekben.

hirdetés

Ezért az alkatrészeket rendszeresen és alaposan meg kell tisztítani, de úgy, hogy ez ne szennyezze a környezetet, és a dolgozók egészsége se károsodjon. A biológiai mosóasztalok kiváló megoldást jelentenek erre a problémára – ám fontos, hogy a nap 24 órájában bevetésre készen álljanak, hiszen a munka nem maradhat abba egy percre sem.

A MEWA sikerei mélyén rejlő alapgondolat köszön vissza a mosóasztalokkal kapcsolatos szolgáltatásban is: a felhasználók vásárlás helyett inkább béreljék a berendezéseket. A Bio-Circle mosóasztalokkal együtt a vállalatok megbízható karbantartási és javítási szolgáltatást is kapnak. Így az alkatrészmosók állandóan üzemképesek maradnak, és nem okoz nehézséget a kisebb-nagyobb darabok tisztítása.

Oldószer helyett biológiai lebontás

A mosóasztalok előnye kézenfekvő: a MEWA Bio-Circle olyan tisztítófolyadékkal működik, amelyben mikroorganizmusok biológiai úton bontják le a zsírokat és az olajokat. A folyadékot a készülék előmelegíti, így az kellemes almaillatot áraszt. A szokásos mosóasztalok esetében a tisztításhoz oldószereket használnak, amelyekből szúrós szagú, és időnként az egészséget is veszélyeztető gőzök szabadulnak fel. Az ilyen berendezéseket csak védőkesztyűben és -maszkban szabad kezelni. A Bio-Circle alkalmazása az alkatrészek tisztítását jelentősen egyszerűsíti, és egyúttal a környezet és a dolgozók egészsége érdekében is teszünk valamit.

A dolgozókat megtanítják a mosóasztalok használatára (forrás: MEWA)
A dolgozókat megtanítják a mosóasztalok használatára (forrás: MEWA)

Persze időnként a mosóasztalokat is tisztítani kell. A biológiai tisztítófolyadékban a használat során makacs, oldhatatlan iszap rakódik le, ami csökkenti a tisztítási folyamat hatékonyságát. A probléma elkerülése érdekében a vállalat a mosóasztalokat rendszeres szervizszolgáltatással együtt kínálja.

Mi történik a szervizelés során?

A mosóasztal kiszállításakor a MEWA szakemberei bemutatják a készülék működését, és megtanítják a kezelését. A szerződésben rögzített időközönként a szolgáltató elvégzi a berendezés műszaki karbantartását. Ennek során alaposan megtisztítják a mosóasztalt, feltöltik tisztítófolyadékkal, és szükség esetén ingyenesen kicserélik az elhasználódott kopó alkatrészeket. Ezenkívül a MEWA gyorsszolgálatot is működtet: ha a berendezés meghibásodik, a hibát 48 órán belül kijavítják.

A MEWA-ra jellemző teljes körű szolgáltatás tehermentesíti az üzemvezetőket, akik így legfontosabb feladataikra koncentrálhatnak, és az apró alkatrészek szennyeződései miatt egy percre sem kell félbeszakítani a munkát.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés