hirdetés
hirdetés

Euroblech 2018

Belépő a digitális valóság világába

Negyven országból mintegy 1550 kiállító mutatja be termékeit és innovatív fejlesztéseit a lemezmegmunkálással foglalkozó iparág vezető szakkiállításán, a 25. Euroblechen október 23. és 26. között Hannoverben.

hirdetés

A legnagyobb kiállító országok ebben az évben Németország, Olaszország, Törökország, Kína, Hollandia, Spanyolország, Svájc, Ausztria és az Amerikai Egyesült Államok. Mostanra a részt vevő vállalatok az előző kiállítás területét már szinte teljes egészében lefoglalták. Az Euroblech 2016 rekordméretű, összesen 87 800 négyzetméteres kiállítási területtel zárt.

A kétévente megrendezésre kerülő Euroblech nemzetközi lemezmegmunkálás-technológiai kiállítás szinte kötelezően látogatandó esemény a különféle céges és kutatás-fejlesztési intézmények tervezőmérnökei, gyártásvezetői, minőségügyi vezetői, beszerzői, megmunkálói, műszaki igazgatói és szakértői számára, ahol megismerkedhetnek a lemezmegmunkálási iparág legújabb trendjeivel és technológiáival. Az idei kiállítás látogatói a korszerű lemezmegmunkálás intelligens megoldásainak és innovatív berendezéseinek teljes választékát szemrevételezhetik majd a pavilonokban. Napjainkra a digitális átalakulás vált az iparág egyik kulcskérdésévé. Segítségével növelhető a hatékonyság, illetve az automatizálás és a prediktív karbantartás szintje. Ezeket a trendeket tükrözi az Euroblech idei mottója is: Step into the digital reality, azaz Lépjen be a digitális valóság világába!, mivel az ipar 4.0 és az intelligens gyárak kapcsolódó koncepciója a lemezmegmunkáló ipar egyre fontosabb tényezőjévé válik. Ez egy igen jelentős terület az olyan kis- és középvállalatok számára, amelyek a közeljövőben ezekbe a technológiákba szeretnének fektetni, hogy általuk versenyelőnyre tehessenek szert a piacaikon.

Kiállítási profil

Az Euroblech a lemezmegmunkáló iparág legnagyobb kiállítása, amelynek keretén belül a látogatók megismerhetik és megrendelhetik a legújabb innovatív gyártási megoldásokat. A kiállítók standjain tartott élő bemutatóknak köszönhetően az érdeklődők munka közben is megfigyelhetik a lemezmegmunkálás különböző területein működő gépeket és rendszereket. A kiállítás profiljába tizenöt technológiai szektor tartozik, így a teljes lemezmegmunkálási folyamatot lefedi: fémlemezek, félkész és késztermékek, kezelés, szétválasztás, formázás, hajlékony lemezek megmunkálása, csövek/szelvények megmunkálása, illesztés, hegesztés, additív gyártás, felületkezelés, hibrid szerkezetek megmunkálása, szerszámok, minőség-ellenőrzés, CAD/CAM/CIM rendszerek, gyári és raktári berendezések, valamint kutatás-fejlesztés.

A teljes lemezmegmunkálási folyamatot lefedi (forrás: Euroblech)
A teljes lemezmegmunkálási folyamatot lefedi (forrás: Euroblech)

Információk a látogatóknak

A hivatalos látogatói prospektus a kiállítás webhelyén érhető el. A tájékoztatóban megtalálható a kiállítás profilja, a kiállítótermek alaprajza, a kiállítással kapcsolatos gyakorlati információk, valamint az utazással és szállással kapcsolatos tájékoztatás. Különféle online eszközök, például a speciális termék- és kiállítókereső, vagy a kiállítás előzetes nézete segít abban, hogy a lehető legjobban ki lehessen aknázni a kiállításon töltött időt.

A rendszeresen frissített online kiállítólista bőséges információt tartalmaz a részt vevő vállalatokkal kapcsolatban, például kiállítói profilokat, online sajtószobákat, vállalati videókat és elérhetőségeket. Az Euroblech hírlevelére ugyancsak a vásár weblapján lehet feliratkozni, ugyanott belépőjegyek is vásárolhatók.

Az Euroblech 2018 a szokott helyszínen, a hannoveri kiállítási terület 11-es, 12-es, 13-as, 14-es, 15-ös, 16-os, 17-es és 27-es csarnokában kerül megrendezésre, és október 23. keddtől október 26. péntekig 9 és 18 között tart nyitva. (x)

(forrás: Euroblech/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés