hirdetés
hirdetés

E-kereskedelem

Az RS ötödik születésnapja Kelet-Európában

Öt éve, 2011. január 1-én indította el üzleti tevékenységét a mérnökök nemzetközi beszállítója, az RS Components (RS) Kelet-Európában. 

hirdetés

Az ügyfelek száma már az első évben jelentősre duzzadt Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon. Az első évhez hasonlóan a többi év is sikeresen zárult az RS számára, a növekedés és a fejlődés állandó maradt. Az öt év alatt az árbevétel a 12-szeresére nőtt, amelyet a beszállító 15 000 aktív ügyfél megnyerésével ért el. A prioritást a kezdetektől a kiváló szolgáltatás képezi.

Mind a három országban az adott nyelven érhető el a vállalat honlapja, illetve világszintű szabványoknak is megfelelő e-beszerzési megoldásokat kínál. Ezen felül az ügyfelek támaszkodhatnak a műszaki ügyfélszolgálatra és az élő chatszolgáltatásra. A csoportszintű értékeléseket tekintve a kelet-európai csapat mutatja fel a legjobb eredményeket az egész Electrocomponents-csoportban. A varsói iroda körülbelül 50, az érintett nyelveket beszélő munkatársat vett fel. Mindezeken felül Lengyelországban és Magyarországon is ingyenes a kiszállítás.

Napi szinten körülbelül 300 megrendelést kezelnek a régióban. A gyors kiszállítás és a több mint 500 000 termék egyértelmű versenyelőnyt jelent. A termékek több mint 2500 piacvezető globális gyártótól származnak, és magukba foglalják az elektronikai, az automatizálási, a tesztelés és mérési, az elektromos és a mechanikai termékcsoportot. Ezen felül helyi gyártók termékei színesítik a palettát. A legnépszerűbb termékek között is az RS több mint 38 000 saját márkás terméke teljesít a legjobban. A születésnap alkalmával a vállalat egy különleges akcióval készül: minden megrendelést egy 5 méteres mérőszalaggal jutalmaz.

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés