hirdetés
hirdetés

Az előkészületek megkezdődtek

TRANSLOG Connect Kongresszus 2012

2012 november 28-29-én a TRANSLOG Connect Kongresszus - melyet az előző találkozó sikere után máris a közép-kelet-európai régió vezető logisztikai rendezvényeként emlegetnek - második alkalommal is megnyitja kapuit a logisztika, szállítmányozás és ellátási lánc menedzsment vezető szakemberei számára.

hirdetés

A kongresszuson bemutatásra kerülnek a legújabb logisztikai megoldások és innovációk, valamint a leghatékonyabb költség-optimalizálási folyamatok. Mindemellett kiváló alkalmat nyújt a résztvevők számára, hogy új ügyfelekre, partnerekre vagy beszállítókra találjanak. A TRANSLOG a közép-kelet-európai régióban aktív cégek közép - és felsővezetőinek elsőszámú találkahelye. A rendezvény meghívásos alapon működik, ez garantálja a legmagasabb színvonalú küldöttség jelenlétét.

Másrészről az összes jelen lévő logisztikai beszállító a résztvevő iparági szakemberek igényének és érdeklődési körének megfelelően kerül kiválasztásra. A TEG egyedülálló interaktív eszköze, a Meeting Scheduler - melyhez már hetekkel a rendezvény előtt hozzáférhetnek a résztvevők - nagyban hozzájárul a TRANSLOG Connect sikeréhez.

A programban megtalálhatóak különböző esettanulmányok, best practice előadások, csak úgy, mint az interaktív workshopok és különböző gyárlátogatások
A programban megtalálhatóak különböző esettanulmányok, best practice előadások csak úgy, mint az interaktív workshopok és különböző gyárlátogatások

A weboldalon a felhasználó lefoglalhatja a helyét a számára érdekes előadásokon illetve előre leegyeztetheti találkozóit - biztosítva ezzel, hogy a kongresszuson eltöltött idejét a számára leghasznosabban tölti ki. A rendszer könnyen kezelhető és felhasználóbarát, köszönhetően a felhasználók visszajelzéseire alapozó folyamatos fejlesztésnek. Mind a kiállítók, mind a vendégek egyöntetűen állítják, hogy a Meeting Scheduler a legjobb a rendezvénytechnológiai eszköz ami jelenleg létezik a piacon.

Üzleti találkozók

A tavalyi résztvevők egybehangzó véleménye szerint a kongresszus felépítése hatékony egyensúly kialakítását teszi lehetővé az előadásokon és az előre egyeztetett üzleti találkozókon való részvétel között - kiegészítve számos kötetlen kapcsolatépítési lehetőséggel, mint a svédasztalos ebédek, az első esti koktélfogadás vagy különböző gyárlátogatások. A személyes üzleti találkozók igen fontos részét képezik a rendezvénynek. A Meeting Scheduler oldalon minden résztvevőnek lehetősége nyílik a kongresszus előtt megállapodni egymással, és az egyeztetett időpont szerint beilleszteni a programjukba a találkozókat.

Konferenciaprogram

A konferencia programját a szervező TEG a Program Tanácsadó Testülettel szoros együttműködésben állítja össze. A bizottság tagjai olyan ismert és elismert logisztikai szakemberek, mint Dr. Johann Seif, a Henkel logisztikáért felelős alelnöke, Rogier van Zon, a Philips TV részlegének globális ellátási igazgatója, Lovassy László, a Chevrolet európai logisztikai vezetője vagy Boncsér Péter, az Auchan ellátási lánc igazgatója. A programban megtalálhatóak különböző esettanulmányok, best practice előadások, csak úgy, mint az interaktív workshopok és különböző gyárlátogatások.

A személyes üzleti találkozók fontos részét képezik a rendezvénynek
A személyes találkozók fontos részét képezik a rendezvénynek
A 2011-es kongresszus alkalmával a győri Audi, illetve a budapesti Dreher (SabMiller Group) gyárakat tekinthették meg az érdeklődők. Ez évben a dunaharaszti Coca-Cola gyár szolgál a látogatás helyszínéül. A TRANSLOG Connect nagyszámú helyi és regionális szervezeti, illetve médiatámogatottságot élvez, olyan kiállítók és szponzorok jelenléte mellett, mint a Raben, a CH Robinson, a Liegl & Dachser vagy a DSV. A kongresszus legfőbb haszna idő -, és költséghatékonyságában rejlik, hiszen egyszerre nyújt lehetőséget információszerzésre, kapcsolatépítésre valamint döntéshozói szintű üzleti tárgyalások lefolytatására - egy időben, egyazon helyszínen. Többek között ennek köszönhetően vált a TRANSLOG a közép-kelet-európai régió vezető rendezvényévé és jó eséllyel indul, hogy az elkövetkezendő években a legjelentősebb logisztikai kongresszus legyen egész Európa-szerte. 

A helyszínről
A TRANSLOG Connect ismét a budapesti *****Corinthia Grand Hotel Royalban kerül megrendezésre. A város központjában található hotel egy kongresszusi központ kényelmét ötvözi egy ötcsillagos szálloda pompájával és exkluzivitásával.
 
(X)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[108832] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés