hirdetés
hirdetés

Megjelent az áprilisi GyártásTrend

Az e-kereskedelem az iparban is hódít?

Ezt a kérdést állítja fókuszba a GyártásTrend magazin áprilisi száma. A címlapon a Scara robotcsalád új tagja a Fanuctól, belül Digital Trend melléklet VR/AR témával!

hirdetés

Egyre több cég értékesítéséből hasít mind nagyobb szeletet az internetes eladás, ezért utánajártunk, hogy a komplex terméket vagy szolgáltatást nyújtó ipari szereplők milyen szempontok mentén és milyen termékek köré csoportosítva építik ki webshopjaikat, illetve mik az internetre terelt business-to-business eladás legnagyobb előnyei.

Technológia rovatunkban többek között a Fanuc régóta ismert robotcsaládjának új tagja, a valahol a kollaboratív és a nagy robotok között elhelyezkedő, kis teherbírású, precíziós feladatokra alkalmazható SCARA robot mutatkozik be, de beszámolunk az oxigénpalackok digitális szelepeinek fejlesztésében nagyot dobó Keller megoldásáról is.

Digital Trend mellékletünkben a virtuális és kiterjesztett valósággal (VR/AR) foglalkozunk. Az IDC (International Data Corporation, Nemzetközi Adatbank) előrejelzése szerint 2021-ig minden évben megduplázódik az ezekre a technológiákra fordított globális kiadás, és ezt az ipar is számos területen tudja hasznosítani. Körbejártuk, hogy melyek ezek.

Körképek, interjúk, elemző és szakcikkek, továbbá Jeff Bezos, az Amazon tulajdonosának portréja az áprilisi GyártásTrendben. 

A magazint itt  tudja megrendelni. 

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[221722] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés