Méréstechnika

Az automatizált tesztelés jövője

A National Instruments (NI) automatizált teszteléssel kapcsolatos tanulmánya szerint intelligensebb mérőrendszerekre van szükség.

hirdetés

A mérnökök és a tudósok számára a legösszetettebb tervezési problémákat áthidaló, platformalapú rendszereket kínáló National Instruments közétette a Kitekintés az automatizált tesztelés jövőjére című 2016-os elemzését. Az évente megjelenő méréstechnikai tanulmány széleskörű áttekintést ad az automatizált tesztelőrendszerekre jelentős hatást gyakorló legfontosabb tendenciákról, különös figyelmet szentelve az adatkommunikációs eszközök rohamos terjedésének, felölelve minden lényeges témakört a milliméteres hullámsávú kommunikációs berendezések tesztelésétől a gyártás során rögzített mérési adatoknak a vállalati hatékonyság fokozása érdekében való felhasználásáig.

 „Elkötelezettek vagyunk az automatizált tesztelés tökéletesítése iránt, és együttműködünk ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal azért, hogy tisztában legyünk  a gyártó- és a mérési részlegeket érintő legfontosabb problémákkal – nyilatkozta Luke Schreier, az NI automatizált tesztelőrendszereinek marketingigazgatója. – Legyen szó akár az eszközök internetjével (IoT) kapcsolatos készülékek millióinak teszteléséről, akár egy húszéves mérőrendszer kezeléséről, a célunk minden esetben szervezeti szintű párbeszéd kialakítása az ügyfeleink költségeinek mérséklése érdekében, hozzásegítve őket versenytársaik megelőzéséhez.”

A Kitekintés az Automatizált Tesztelés Jövőjére (2016) című elemzés által érintett témák:

Számítástechnika: tesztelési adatok hatékony gyűjtése a gyártásban A félvezetőgyártók élen járnak a valósidejű adatelemzésben, mérsékelve a tesztelési költségeket a gyártásban.

Szoftver: az életciklus-kezelés a szoftverekről szól Avulás, operációs rendszerek változása és kompatibilitási kérdések – a hosszú életciklusra tervezett elrendezések újra és újra visszatérő, legégetőbb problémái.

Architektúra: a méréskezelő szoftverek előretörése A készen kapható tesztelőprogramok segítségével hatékonyan áthidalhatók a tömegével megjelenő, új programozási nyelvek okozta nehézségek.

Be- és kimeneti elemek (I/O): platformok egységesítése a bemérésektől a gyártásig A költségek mérséklése és a forgalomba hozatal felgyorsítása érdekében a rádiófrekvenciás integrált áramköröket gyártó vállalatok egy termék tervezési ciklusa során újra felhasználják a korábbi szellemi alkotásaikat, és egységesítik áramköreiket.

Vállalati stratégia: a milliméteres hullámsáv a tesztelési stratégiában A tesztelésért felelős vezetők modulrendszerű megoldásokat vezetnek be a nagyfrekvenciás eszközök gazdaságos bevizsgálása érdekében.

 A teljes tanulmány itt olvasható.

(forrás: NI/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fileok

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés