hirdetés
hirdetés

Több alkalmazási területen otthon van

Az anyagvizsgálat és csőhajlítás mestere

A Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. ipari anyagvizsgáló berendezések és anyagok forgalmazásával, valamint Jutec csőhajlító gépek kereskedelmével foglalkozik immár 25 éve. Az 1993-ban alakult vállalkozás ma már 3 országban van jelen, emellett számos délkelet-európai országban működnek kihelyezett ügynökségei.

hirdetés

Az anyagvizsgálat a gyártási folyamat kiemelten fontos része, mert a legyártott termékeknek meg kell felelniük a szabványban meghatározott minőségi követelményeknek, melyet csak az anyagvizsgáló műszerek, berendezésék használatával lehet pontosan meghatározni. Ebben segít a Grimas Kft.: a gyártás során minden felmerülő problémát igyekszik orvosolni valamilyen roncsolásos vagy roncsolásmentes ellenőrzési technológiával, hogy a gyártási minőség biztosítható legyen.

Az elmúlt huszonöt év alatt a Grimas Kft. elérte, hogy több mint húsz elismert beszállító hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselője, emellett körülbelül még egyszer ennyi beszállítóval áll partneri kapcsolatban a piac maradéktalan lefedése érdekében. Ipari anyagvizsgáló termékeivel kiszolgál több alkalmazási területet is, mint például autóipari beszállító cégek, alkatrészgyártók, járműgyártók, anyagvizsgáló szolgáltató laboratóriumok, elektronikai ipari cégek, oktatási intézmények, kutató- és fejlesztő intézmények és laboratóriumok, öntödék, hőkezelő cégek, illetve olaj-, vegyi- és gázipari cégek.

Az anyagvizsgálat a minőségbiztosítás fontos eleme
Az anyagvizsgálat a minőségbiztosítás fontos eleme

Az idei évben megrendezésre kerülő Ipar Napjai – Mach-Tech szakkiállításon a Grimas Kft. lehetőséget biztosít minden érdeklődőnek betekintést nyerni az ipari anyagvizsgálat rejtelmeibe. Széles termékpalettával készül a rendezvényre, mint például hőkamerák, hordozható röntgenkészülék, fázisvezérelt ultrahangos készülék, illetve réteg és falvastagságmérő készülékek, repedés vizsgálat eszközei, spektroszkópok, keménységmérő gépek, metallográfiai gépek és anyagok.

Ezen kívül számos csőhajlító gép is bemutatásra kerül a Jutec csőhajlító gépcsaládból. Megtekinthetőek lesznek tüskés, illetve tüske nélküli hajlítógépek, kézi és elektromechanikus kivitelű, cső és profil hajlító gépek egyaránt.

Jutec csőhajlítógép
Jutec csőhajlítógép

A Grimas Kft. célja a rendezvényen történő megjelenéssel, hogy a technológiai újdonságok bemutatásával és az új információk átadásával közelebb hozza az érdeklődőket az anyagvizsgálathoz, akiknek sokszor csupán egy előírás van a kezükben, de nem tudják pontosan, hogy mire is van szükségük.

Az „A” pavilon 101D standján megtalálható Grimas Kft. vár minden gyártástechnológiában dolgozót, folyamatellenőrzési specialistát, minőségbiztosítási szakembert. 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.grimas.hu

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés