hirdetés
hirdetés

Szoftvermegoldások és felhőszolgáltatások

Az alkotás jövője a digitális és felhőalapú világban

A Varinex Zrt. 3D-nyomtatástól automatizált additív gyártásig terjedő portfóliója a mérnöki és gyártástechnológiai szakértelmet ötvözi a kifinomult CAD-tervezői megoldásokkal.

hirdetés

Azok a tényezők, amelyek régen komoly korlátot jelentettek – a szoftver, az anyagok, a gyártási módszerek – ma már nem jelentenek akadályt. A gépipar gyártási folyamataira koncentrálva „az alkotás jövője” (Future of Making – FOM) részeként a Verinex Zrt. azzal (is) foglalkozik az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon fókuszba állítva, hogy hogyan néz ki a tervezés, a gyártás, a vizualizáció, a szimuláció és az elemzés egy digitális és felhőalapú világban.

A vállalat olyan, a tervezéstől a gyártásig terjedő platformot kínál, amelyben a tervezés rálát a gyártásra, és a gyártás pontosan ugyanúgy rálát a tervezésre. Ha egyetlen, felhőhöz kapcsolódó platformon kapcsoljuk össze az összes információt, több tervezési információ érhető el még több szolgáltatáshoz a feladatok automatizálása érdekében, és akár előre láthatók a gyárthatósággal vagy egy termék teljesítményével kapcsolatos eredmények. A Varinex szoftvermegoldásaival és a hozzájuk kapcsolt felhőszolgáltatásokkal, valamint a fejlett technológiák fogyasztáson alapuló hozzáférésével tervezési funkciók szélesebb köre érhető el.

Innovatív fejlesztési-gyártási projektek megvalósítása a cél (forrás: Varinex)
Innovatív fejlesztési-gyártási projektek megvalósítása a cél (forrás: Varinex)

A kiállítói standon minél több érdeklődő látogató számára szeretnének betekintést adni a korszerű tervezési-gyártási folyamatokba. Olyan új ügyfélkapcsolatokat kívánnak kialakítani, amelyek révén a közeljövőben innovatív fejlesztési-gyártási projektek megvalósítására kerülhet sor.

A Varinex egyedülálló szaktudásával segíthet a gyakorlatban is alkalmazni a gépipar gyártási folyamatok megoldásait, hogy még hatékonyabban és még több terméket lehessen előállítani. Hozzáadott szaktudásával ügyfelei értékes partnerévé válhat, mégpedig nem csupán innovatív tervezői munkájának köszönhetően, hanem azáltal is, hogy azt gyorsan, pontosan és a specifikációknak megfelelően, ráadásul költséghatékonyan végzi el.

Standszám: G pavilon 205B

További információ: Sebők Róbert

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 30 977 1824

(x)

(forrás: Varinex/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés