hirdetés
hirdetés

Hajtástechnika

Átfogó kép a berendezésautomatizálásról

A Lenze Hajtástechnika Kereskedelmi Kft. 2019-ban az Ipar Napjai kiállításon betekintést kínál partnereinek a teljes berendezésautomatizálási portfólióba.

hirdetés

A Lenze a gépgyártás egyik vezető automatizálási vállalata, 70 éves tapasztalatával a hajtástechnikai megoldások területén első számú partner az ügyfelei számára. A portfolió méltán híres a kiemelkedő minőségű mechatronikai termékről, a nagy teljesítményű hardver- és szoftverrendszerekről, illetve az automatizálás, a szolgáltatások és a digitalizálás olyan területeiről, mint a big data adatkezelés, a felhőalapú és a mobil alkalmazások, valamint az Internet of Things- (IoT-) alapú szoftverek.

A Lenze világszerte mintegy 3800 embert foglalkoztat, és 60 országra kiterjedő saját értékesítési csatornával, fejlesztési központjaival és termelési üzemeivel, valamint szervizpartnereivel képviselteti magát a piacon. A Lenze Ausztria a cég második legnagyobb leányvállalata, amely magában foglalja Kelet-Európa egyes részeit, valamint a nemzetközi kereskedelem fontos szereplője, logisztikai központjával kiemelkedő fontosságú Európában. Tíz országban 350 alkalmazott dolgozik az értékesítés, a mérnöki tevékenység, a logisztika és az adminisztráció területén.

Hetvenéves tapasztalat a hajtástechnikai megoldásokban (forrás: Lenze)
Hetvenéves tapasztalat a hajtástechnikai megoldásokban (forrás: Lenze)

A Lenze Hajtástechnika Kereskedelmi Kft. 2019-ban az Ipar Napjai kiállításon betekintést kínál partnereinek a teljes berendezésautomatizálási portfólióba. A cég egy valódi termékekkel szerelt automatizálási fallal, számos bemutató berendezéssel, lineáris mozgásvezérléssel és egyebekkel igyekszik meglévő és új ügyfeleinek bizonyítani a méltán híres német színvonalat mind eszközei minőségét, mind azok innovatív megoldásait tekintve.

Standszám: G pavilon 203A

www.lenze.hu

(x)

(forrás: Lenze/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés