ArcWorld ívhegesztő robotcella Kinetiq programozással

Ipar Napjai - Mach-Tech 2015 Nagydíjban részesült a Flexman Robotics Kft. által képviselt Yaskawa ArcWorld nevű új, kompakt, rendkívül kis alapterületű ívhegesztő robotcellája, amelyet most az ipari szakkiállítás látogatói is megtekinthetnek.

hirdetés

A Flexman Robotics Kft. által képviselt Yaskawa a 2014-es Automatica kiállításon mutatta be először Európában az ArcWorld nevű új, kompakt, rendkívül kis alapterületű ívhegesztő robotcelláját, amely Ipar Napjai - Mach-Tech 2015 Nagydíjban részesült.

A cella jól tervezett, esztétikus kialakításával modern, 21. századi hegesztő üzemi megjelenést közvetít, ezzel a vevők bizalmának erősödését segíti. A robotcella 3,8 m2 alapterületű, kétmunkahelyes kialakítású, vagyis : bármelyik oldal lehet fix asztalos vagy forgatóval ellátott. Az ívhegesztő 250 vagy 500 kg terhelhetőséggel bír, és vízszintes vagy függőleges forgástengellyel rendelkezik.

A kiállításon mutatja be a Flexman Robotocs Kft. Magyarországon először a Kinetiq robottanítási módszert, amely az ArcWorld cellába lesz integrálva, működése a helyszínen kipróbálható. A Kinetiq programozás lényege, hogy a közismert online közvetett tanítású programozási technikát közvetlen kézi mozgatással kombinálja.

Az alábbi videó szemlélteti, hogy ez az új programozási technika mennyivel gyorsabb, mint a hagyományos módszer.

További információk:
Flexman Robotics Kft., G épület 205/B3 (Application Zone), www.flexmanrobotics.hu
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés