hirdetés
hirdetés

Ipari gáz

Alternatív hegesztési technológiákat mutat be a Linde

Linde Gáz Magyarország Zrt. elsősorban műszaki gázok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Az idei Mach-Tech szakkiállításon innovatív hegesztési technológiájukkal és Avanto hegesztési menedzsment szolgáltatásukkal várják a látogatókat. (X)

hirdetés

A Linde műszaki gázai – oxigén, nitrogén, argon (az úgynevezett levegőgázok), továbbá széndioxid, hidrogén, acetilén és hegesztési védőgázok, valamint az egyéb nemes-, éghető-, orvosi-, elektronikai-, nagytisztaságú és vizsgáló gázok – mind jelen vannak az ipar szinte valamennyi területén, de ugyanígy a kutatásban és a gyógyászatban is.

Hegesztési menedzsment szolgáltatással is készül a kiállításra a Linde
Hegesztési menedzsment szolgáltatással is készül a kiállításra a Linde


A gázok fontos feladatot látnak el például a hegesztés és vágás területén, a fémkohászatban és a vegyiparban, a gumi- és üveggyártásban, az építőiparban, az elektronikai alkatrészek gyártásánál, az élelmiszeripari eljárásokban, az élelmiszeripari csomagolástechnikában, valamint a környezetvédelemben.

Az idei Ipar Napjai/Mach-Tech szakkiállításon a Linde bemutatja innovatív alumínium hegesztési technológiáit, valamint az Avanto hegesztési menedzsment szolgáltatását.

Az innovációk bemutatásával, új információk átadásával a cég célja a vevők érdeklődését felkelteni a termékek iránt, illetve új kapcsolatok kiépítése, a meglévők ápolása, valamint a potenciális vevők elérése.

Várnak minden gyártástechnológiában dolgozót, gyártástechnológia iránt érdeklődőt, hegesztéstechnikával és rokon eljárásaival foglalkozó szakembert.

Standhely a kiállításon: D pavilon 204B stand
Elérhetőség, kontakt: Linde Gáz Magyarország Zrt., 1097 Budapest, Illatos út 17.
Pavlik Katalin, tel.: 347-4702, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(X)

(forrás: Linde Gáz/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés