hirdetés
hirdetés

CAD

Alapjaitól újragondolt a ZWCAD 2017

A ZWCAD 2017 adatbázismotorja vadonatúj, hibrid technológiát használ. Az ismerős felhasználói felület továbbra is egyszerű kezelésre nyújt lehetőséget, de a 64 bites rendszereket is támogató működés a tervezői munkát még könnyebbé, gyorsabbá és pontosabbá teszi.

hirdetés

A korábbi verzióhoz képest a ZWCAD 2017 képes rá, hogy a nagy méretű rajzokat átlagosan 40,18 százalékkal gyorsabban nyissa meg, míg a műveletek futásának sebessége 24,19 százalékkal nőtt. Ez azt jelenti, hogy egy nyolcórás tervezési munka akár hat óra alatt is elvégezhető, rengeteg időt és költséget takarítva meg a felhasználóknak. A hibrid technológiának köszönhetően a rajzok a különböző műveletek alatt kristálytisztán jelennek meg, míg más szoftverek esetében ilyenkor zavaró villódzások fárasztják a szemet. A ZWCAD 2017 programmal egész nap sem fárasztó a tervezés.

Még könnyebb, gyorsabb és pontosabb tervezés (forrás: CAD-design)
Még könnyebb, gyorsabb és pontosabb tervezés (forrás: CAD-design)

További hatékonyságnövelés érhető el a 64 bites rendszerek támogatásával, amely támogatás napjaink jogos igénye, hiszen egyre több számítógépen 64 bites operációs rendszer fut. A felhasználók szeretnék kihasználni gépük maximális teljesítőképességét, miközben a ZWCAD 2017 tervezőrendszert használják. Ezeken a gépeken az új verziójú szoftver sokkal nagyobb fájlokat is meg tud nyitni, és működése is számottevően gyorsabb.

Egyre többet, egyre egyszerűbben

A ZWCAD 2017 egy sor intelligens fejlesztést kínál a felhasználóinak. Az intelligens egérkezelés segítségével az egyes funkciók már nem csak a parancssor vagy az ikonok segítségével érhetők el. A felhasználó az egér megfelelő alakzat mentén történő mozgatásával is indíthatja az adott funkciót. Új rajzelem létrehozása, ívrajzolás, körrajzolás, törlés és még számos egyéb utasítás egy kattintással behívható.

Új funkció az intelligens egérkezelés (a) és a hangkommentárok (b)
Új funkció az intelligens egérkezelés (a) és a hangkommentárok (b)

Az intelligens hangfunkció segítségével rajzunk egy megadott pozícióján hangkommentárokat helyezhetünk el, amelyeket később visszahallgathatunk. Különösen hasznos lehet ez helyszíni bejárások alkalmával, amikor is akár mobil eszközünket felhasználva rögzíthetjük észrevételeinket, amelyeket aztán később, nyugodt körülmények között kidolgozhatunk.

Ha kíváncsiak vagyunk egy adott rajzunk két állapota közötti eltérésekre, a fájl-összehasonlító funkció segít automatikusan megjelölni a különbségeket, még ha azok szabad szemmel nehezen észrevehetők is.

DGN-fájlok beolvasása

A ZWCAD 2017 a különböző szakterületek felhasználóinak merőben eltérő igényeit egyaránt igyekszik teljesíteni. DWG-tervezőprogram létére a MicroStation-rendszerben létrehozott DGN-fájlokhoz is lehetővé teszi a hozzáférést. A tervezők egyszerűen betölthetik ezeket a DGN-formátumú fájlokat a ZWCAD 2017 rendszerükbe.

A különbségeket összehasonlító funkció emeli ki
A különbségeket összehasonlító funkció emeli ki

„Úgy hisszük, mindenkinek joga van nagyszerű terveket alkotni, függetlenül attól, hogy ki is ő, és milyen számítógépe van. Ezen vízió alapján alkottuk meg a ZWCAD 2017 tervezőrendszert. A közismert felhasználói felületet különböző operációs rendszerek támogatásával ötvöztük, számos innovatív funkciót építettünk be. De eközben mindig ügyeltünk rá, hogy programunk a rendszer erőforrásaival észszerűen gazdálkodjon, így egyszerűbb gépeken is működőképes legyen – nyilatkozta a ZWCAD fejlesztői csapatának vezetője. – A legmodernebb technológiát nyújtjuk felhasználóink részére, hogy egyre bátrabban alkothassanak, és feszegethessék a lehetséges dolgok határait.”

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés