hirdetés
hirdetés

Szakvásár

A világ műanyagipari fejlesztései egy helyen

A K-Düsseldorf, a műanyag- és gumiipar világszerte legjelentősebb nemzetközi szakvására október 16-án nyitja meg kapuit. 

hirdetés

Látványos fejlesztések és úttörő innovációk jellemzik idén a világ legjelentősebb műanyag- és gumiipari eseményét, a K-Düsseldorf Messét. Az idei szakvásár leginkább a termelési folyamatok, a digitális és a valós világ összeolvadásának a bemutatása lesz fókuszban, de hangsúlyos szerepet kap a fenntartható fejlődés, amihez manapság mindenkinek kapcsolódnia kell. További kiemelt témák lesznek a rendszerintegráció, valamint az iparág utánpótlásának a kérdése.

K-Düsseldorf Mess - Németország, 2019.10.16.- 23.
K-Düsseldorf Mess - Németország, 2019.10.16.- 23.

A K-Düsseldorf már 67 éve a műanyagipar és a gumigyártás kiállítótere. Itt találkoznak évről évre az iparág iránt érdeklődök, idén több mint 3000 vállalat termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg.

Az október 16. és 23-a között rendezett K-Düsseldorf 2019 szakvásárra több mint 60 országból jelentkeztek kiállítók, ahol kiemelkedőnek ígérkezik az európai gyártók, szolgáltatók jelenléte mindenek előtt Német- és Olaszországból, Ausztriából, Svájcból, Franciaországból, Hollandiából és Törökországból, de sokan érkeznek az Amerikai Egyesült Államokból is.

Itt szemléltetik a műanyag iparág teljesítő képességét és bemutatják a járműgyártás, a csomagolóipar, az elektrotechnika, az elektronika és a kommunikációs technológia, az építőipar, az orvostechnika, valamint a repülőgép- és űripar szakértőinek a műanyagok és gumitermékek jelenleg elérhető és jövőbeni alkalmazási lehetőségeit.

Trapp Henci
a szerző cikkei

(forrás: K-Düsseldorf)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés