hirdetés
hirdetés

A gyártásautomatizálás szakértője

A valódi ipari alkalmazások állnak a központban

A Fanuc fókuszában mindig a valódi ipari alkalmazások állnak, ennek fényében fogják megmutatni ipari robotjaik és szerszámgépeik tudását éles gyártásban a májusi Ipar Napjai – Mach-Tech szakvásáron. 

hirdetés

A Fanuc Corporation világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, a CNC-vezérlések, az ipari robotok és a szerszámgépek (Robodrill, Robocut és Roboshot) tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a Fanuc úttörő a CNC-eszközök fejlesztésében. Több mint 252 irodával és 6500 alkalmazottal világszerte a vállalat teljeskörű szolgáltatást nyújt partnerei számára, legyen szó értékesítésről, műszaki támogatásról, logisztikáról vagy ügyfélszolgálatról.

A Fanuc fókuszában mindig a valódi ipari alkalmazások állnak, ennek fényében fogják megmutatni ipari robotjaik és szerszámgépeik tudását éles gyártásban a májusi Ipar Napjai – Mach-Tech szakvásáron. Előtérben lesz az automatizált hegesztés és a robotos gépkiszolgálás. A cég fröccsöntő gépeihez, marógépeihez és huzalszikra-forgácsolóihoz is robotok  fognak csatlakozni. Érdekesség még, hogy egy újonnan fejlesztett, termelésfelügyeleti szoftver európai debütálását is megtekinthetik a standon a látogatók.

A gyártásautomatizálás széles spektrumát lefedik a Fanuc termékei (forrás: Fanuc)
A gyártásautomatizálás széles spektrumát lefedik a Fanuc termékei (forrás: Fanuc)

A gyártásautomatizálási nagyvállalat az ügyfélkör bővítését várja a kiállítási megjelenésétől. Szeretné megnyerni azoknak a cégeknek a bizalmát, amelyek még az első robotos beruházásukon gondolkodnak, de nem mernek belevágni tapasztalat híján. Ezen felül tovább kívánja folytatni a szerszámgép-értékesítés sikersztoriját, hiszen rengeteg cég veti bizalmát a Fanuc termékeibe, és ami még fontosabb, őrzi is azt meg. A vállalat célkitűzése, hogy több jövőbeli ügyfélhez is elérjen a Fanuc berendezések megbízhatóságának híre.

Mindenkit szívesen látnak a kiállítási standjukon az üzleti döntéshozóktól kezdve a technológusokon át a diákságig, hiszen mindenki számára van a Fanucnak mondanivalója.

Standszám: A pavilon 201A

www.fanuc.eu/hu/hu

(x)

(forrás: Fanuc/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[235595] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés