hirdetés
hirdetés

Partnertalálkozó

A trendek az ügyfélkapcsolatokban alakulnak a Stillnél

Nagyszabású partnertalálkozón mutatta be újdonságait a Still Magyarország Kft. június 7-én a Hungexpo területén, ahol a vállalat sikerei mellett az érdeklődők megismerhették az IFOY 2018-díjas Still RX 20-targoncát is.

hirdetés

„A mintegy 150 partnerünkkel való találkozás kitűnő lehetőséget nyújt a számos közös siker megünneplésére, miközben együtt gondolkodhatunk az újabb együttes teendőkről is” – kezdte üdvözlő beszédét a Still-partnertalálkozó házigazdája, Szalay Gábor. Az ügyvezető beszámolt arról, hogy a németországi központú cég ismét kiérdemelte az elismert szakmai szervezet által odaítélt, rangos IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) díjat.

„A kategóriagyőztes RX 20 sikereinek is köszönhetően vállalatunk a világ első számú elektromostargonca-gyártói közé tartozik – jelentette ki. – A Still világszerte az élvonalban jár az intralogisztikában, és folyamatosan új utakat keresünk az ügyfeleink igényeire alapozva. A trendek nem a laboratóriumi munka, hanem a felhasználókkal ápolt bizalmi kapcsolatok során születnek. Ennek egyebek mellett az egyik legjobb példája a lítiumionakkumulátor-technológia alkalmazása az anyagmozgató gépekben.”

Az új RX 20-modellsorozat összesen 13 targoncából áll (forrás: Still)
Az új RX 20-modellsorozat összesen 13 targoncából áll (forrás: Still)

Az előadásokból kiderült, hogy a Still Magyarország Kft. szervizes szakemberei jelenleg 800 ügyféllel vannak kapcsolatban, és évente közel 6000 targoncát tartanak karban. A korszerű műhelyként is funkcionáló szervizautóval közlekedő negyven szerviztechnikus lényegében lefedi az egész országot. Elhangzott, hogy a kiválóan felszerelt 1400 m2-es központi műhelyben jól képzett, tapasztalt kollégák végzik a napi munkájukat. Ehhez óriási segítséget jelent a rendkívül gyors alkatrészellátás.

Röviden az RX 20-modellsorozatról

Az új RX 20-modellsorozat összesen 13 targoncából áll – hét háromkerekű és hat négykerekű típusból, amelyek 1,4–2 tonna rakomány szállítására alkalmasak, és 500 milliméter rakomány-tömegközépponttal rendelkeznek. Ezek az intelligens járművek egyaránt alkalmasak bel- és kültéri használatra, és képesek a rakományukat akár hosszabb távon is 20 kilométer/óra sebességgel szállítani. Az RX 20-16L jelzésű modell például 1,6 tonna súlyú rakományt akár 5900 milliméter magasra is fel tud emelni 0,53 méter/másodperc maximális emelési sebesség mellett.

Hatékonysága révén kiváló választás nehéz körülmények közötti használatra is, ahol több műszakban van szükség nagy rakodási teljesítményre és magas rendelkezésre állásra, mint a gépgyártásban, az autóiparban, a vegy-, gumi- és műanyagiparban vagy akár az élelmiszeriparban. Egyedi kialakítású, kompakt formája révén ideális olyan terephez, ahol jellemző a keskeny munkafolyosó, mint az ital- és építőanyag-piacokon, raktárak előtereiben a tehergépjárművek ki- és berakodásakor, drive-in polcrendszereknél és blokkraktáraknál. A számos technikai újítás mellett az új RX 20 sokkal kompaktabb is lett. Ezáltal a Still új zászlóshajója tökéletesen megfelel a minimális munkafolyosó-szélességre és a teljes magasságra, valamint a maximális méretű munkahelyre vonatkozó követelményeknek.

Kényelmes és korszerű munkahely a kezelő számára
Kényelmes és korszerű munkahely a kezelő számára

Azon ügyfelek számára, akik az 1,4 vagy az 1,6 tonna teherbírású, kifejezetten kompakt járműveket keresik, a hihetetlenül fordulékony RX 20-14C és RX 20-16C modell jelenti a tökéletes választást. A targoncák a kivételes manőverező képességüket az extra rövid alvázuknak köszönhetik, amely egyben gondoskodik a kis munkafolyosó-szélességhez való alkalmasságról és a nagy akkumulátorkapacitásról (625 Ah) is. Az új RX 20-modellek 2035 milliméteres szabványmagasságukkal konténerekben történő használatra is alkalmasak. A kifejezetten alacsony kapukon való áthajtáshoz vagy áruszállító vagonokba történő behajtáshoz az 1949 milliméter védőtető-magasságú jármű a legalkalmasabb modell.

(forrás: Still/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés