hirdetés
hirdetés

Szakkiállítás

A teljes folyamatláncot felöleli

Az idei EuroBlech szakvásár A lemezmegmunkálás bajnokai címmel online megmérettetésre is várja az ágazat vállalatait, országhatárok nélkül.

hirdetés

Az október 21. és 25. közötti, idén 23. alkalommal megrendezendő EuroBlech nemzetközi lemezmegmunkálás-technológiai szakvásár a teljes lemezmegmunkálási folyamatlánc bemutatását tűzi ki célul a félkész termékektől a leválasztáson, az alakításon, a rugalmas lemezmegmunkáláson, az öszeillesztésen, a hegesztésen, a cső- és profilmegmunkáláson, a hibrid szerkezetek megmunkálásán és a felületkezelésen keresztül a szerszámokig, a vezérlés- és szabályozástechnikáig, a CAD/CAM rendszerekig, a minőségbiztosításig, az üzemi berendezésekig, illetve a kutatás-fejlesztés témaköréig.

Az EuroBlech az ágazat konjunkturális barométerének, illetve a technológiai újdonságok fontos platformjának tekinthető. A mintegy 40 országból érkező 1550 kiállító cég ebben az évben nyolc vásári csarnokban mutatja majd be Hannoverben a gépek, szerszámok, anyagok és szolgáltatások átfogó spektrumát. A seregszemle egyik legnagyobb vonzerejét a gépek és rendszerek számos „élő” bemutatója jelenti.

Az EuroBlech most első alkalommal meghirdetett online versenyének célja a lemezmegmunkálásban elért kimagasló teljesítmények elismerése a minőség, a legjobb gyakorlat, az innováció és a kiválóság tekintetében. A Champions in der Blechbearbeitung címmel útjára indított kezdeményezés öt kategóriában fogja díjazni a beérkezett pályaművekből a legjobbakat: termelés rekordidő alatt, komplex probléma megoldása, kimagasló ügyfélszolgáltatások, szokatlan lemeztermék megvalósítása, illetve kiváló csapatmunka.

Virágh Judit
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés