hirdetés
hirdetés

A Linde digitális K+F központot létesít Budapesten

A Linde kutató-fejlesztő (K+F) központot nyit a Linde Advanced Operations Services (LAOS) számára Budapesten. Az ipari IOT, a felhőszolgáltatások és a mesterséges intelligencia felhasználásával a LAOS olyan szolgáltatásokat és megoldásokat fog nyújtani, amelyek javítják a nyereségességet és a fenntarthatóságot a technológiai üzemek fenntartói számára.

hirdetés

Forrás: Linde
Forrás: Linde

Első lépésként a Linde 10 alkalmazottat vesz fel 2021 végéig, és a létszám 2024-ig várhatóan 25 főre bővül. Ez megerősíti Magyarország innovációs és technológiai vezető szerepét Kelet- Európában. A Magyar Kormány 2,7 millió EUR összegű támogatást nyújt a Linde számára az új LAOS K+F központ megalakításához.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az innováció motorjaként és az élvonalbeli technológiai megoldások szolgáltatójaként tekintenek ránk. Folyamatosan keressük az új digitális lehetőségeket és felelősséget vállalunk a jövő mérnökeinek képzésében. Megtiszteltetés, hogy Budapesten lesz egy K+F központunk"- mondta Hegedüs Ákos, a Linde Gáz Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: Linde
Forrás: Linde

„Lenyűgözött minket magyar munkatársaink, meglévő partnereink és a HIPA innovatív szellemisége, sebessége, lendülete és rugalmassága. Ezért esett választásunk a négy kelet- európai nagyváros közül Budapestre, amelyre új otthonunkként tekintünk" - nyilatkozta Thomas Heinzerling, a Linde Engineering vezető alelnöke és a LAOS vezetője.

A Linde Advanced Operations Services (LAOS), mint a világ legnagyobb technológiai üzemeinek üzemeltetője, vezető üzemmérnöki vállalat és a kulcsfontosságú technológiai berendezések szállítója hasznosítja egyedülálló know-how-ját és tapasztalatát.

 

(forrás: Linde Gáz/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés