hirdetés
hirdetés

Képzés

A legkorszerűbb fűtéstechnológiát oktatják a Boschnál

Új termotechnikai szakképzési bázis nyílt Budapesten, az évi 1500 főt befogadó oktatóközpontot modern fűtéstechnológiai eszközökkel szerelték fel.

hirdetés

A magyarországi Bosch-csoport budapesti telephelyén átadták át a hazai Bosch termotechnika üzletág  oktatótermét. Itt évente 1500-an ismerkedhetnek meg az alternatív, környezetkímélő és energiatakarékos fűtési megoldásokkal, amelyek használatát és működését magas színvonalon képzett, gyakorlott szakemberek tanítják. Az oktatóközpont 30 millió forintos beruházással egy év alatt készült el.

„Mostantól felajánlhatjuk a Bosch legmodernebb fűtéstechnológiájának megismerését, a képzéseket, valamint a gyakorlattal és a sok éves tapasztalattal teljessé tett elméleti anyagok átadását. Ezzel az oktatóközponttal is hozzájárulunk ahhoz, hogy azok, akik a következő évtizedek szakemberei lesznek, európai színvonalú képzettséget szerezzenek” – mondta el Javier González Pareja, a magyarországi Bosch-csoport vezetője.

Köztudott, hogy a fűtési rendszerek kialakítása és karbantartása egyre összetettebb, a felhasználók biztonságának javítását szem előtt tartó jogszabályok egyre szigorúbbak, a fogyasztók igénye pedig egyre nő az új technológiák alkalmazása iránt. A hőszivattyúk, a kondenzációs kazánok, a napkollektorok a 21. század berendezései, amelyek alkalmazására fel kell készülni; új, más szakmát is érintő ismereteket kell szerezni. Az említett technológiák beépítéséhez, szervizeléséhez jól képzett szakemberekre van szükség.

„A Bosch százharminc éves innovátorként és a műszaki oktatás elhivatott támogatójaként évek óta hangsúlyozza a magas minőségű és célzott tudással rendelkező technikus és szakmunkás szakemberek képzésének fontosságát. Elengedhetetlennek tarjuk, hogy az elmélet elsajátítása mellett a diákok a gyakorlatban is alkalmazni tudják a tanultakat” – nyilatkozta Gerd Vrieling, a termotechnika üzletág regionális értékesítési igazgatója az ünnepélyes átadón.

(forrás: Bosch/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés