hirdetés
hirdetés

Okosóra

A Huawei Watch hamarosan itthon is elérhető

A Huawei okosórája, a Huawei Watch már ebben a hónapban kapható lesz Nyugat-Európában,  Magyarországon várhatóan 2015 utolsó negyedévétől lesz elérhető.

hirdetés

A Huawei Watch a klasszikus svájci órákat idéző készülék, amelyet a legmodernebb, innovatív technológiával szerelt fel a gyártó. Az Android Wear által üzemeltetett okosórával bárhová megyünk, mindig csatlakozni tudunk az elérhető hálózathoz, azonnali értesítéseket kapunk hívásinkról, SMS-einkről, továbbá instant üzenetek és e-mailek érkezéséről is. Az okosóra Bluetooth segítségével vezeték nélkül kapcsolódik a fülhallgatóhoz, és az offline zenehallgatást is támogatja. A zenelejátszás hangutasítással is elindítható a készüléken, illetve az útvonalkeresés és navigáció is ugyanígy működtethető. A Huawei Watchot „telefonkereső” funkcióval is felszerelte a gyártó, ennek segítségével könnyedén megtalálhatjuk az elkeveredett okostelefonunkat. A Google Android Wear legfrissebb verziójának köszönhetően mind az Android, mind az iOS operációs rendszerű telefonok is csatlakoztathatóak a Huawei Watchhoz.

Klasszikus tervezésű elegancia és megmunkálás

A Huawei Watch óralapja a klasszikus karóráknak megfelelően 42 mm-es átmérőjű, koronája a két órát jelző pozíciónál helyezkedik el. Az óralap kerete többféle változatban és anyagban elérhető: rózsaarany, rozsdamentes acél és fekete verzióban. A vállalat ezzel párhuzamosan egy sor különböző számlapmegoldást is kínál, amelyek között találunk klasszikus, luxus, üzleti, nőies, modern és egyszerű, letisztult dizájnt is.

A legmodernebb technikát minőségi kialakítással ötvözi (forrás: Huawei)
A legmodernebb technikát minőségi kialakítással ötvözi (forrás: Huawei)

A legfinomabb anyagok felhasználásával készített Huawei Watch kerek Amoled kijelzője 1,4 hüvelykes, érintésre reagáló, 400×400 pixeles, 286 ppi felbontású, 10 000:1 kontrasztarányú. A vízálló képernyőt a svájci óraművesek által előszeretettel használt karcálló zafírkristály lencse borítja, és hidegen kovácsolt acélkeret veszi körül.

A sportolást segítő technológia új korszaka

Az okosórát hattengelyes mozgásérzékelővel és beépített pulzusszámmérővel szerelte fel a gyártó. A Huawei Watch pulzusszámmérője (PPG szenzor) enyhén kidudorodik a készülékből, hogy jobban érintkezzen a felhasználó bőrével, és pontosabb mérést biztosítson. 

A hattengelyes mozgásérzékelőt giroszkóppal és gyorsulásmérővel is ellátta a Huawei, ennek segítségével bárhol és bármikor nyomon követhetjük aktivitásainkat, megkülönböztetve az egyes mozgásfajtákat, például a sétálást, a futást vagy a mászást.

Benjamin Norton, a Huawei fogyasztói üzletágának viselhető eszközök tervezéséért felelős szakembere a következőket mondta el: „Napjainkban a felhasználók számára már nem elegendő, ha egy eszköz csupán kapcsolódási lehetőséget biztosít számukra, hanem innovatív technológiával felszerelt, okos készülékeket keresnek. A Huawei Watch megalkotása során ezért olyan terméket hoztunk létre, amely ötvözi az innovatív technológiát a kiváló minőségű alapanyagokkal, egy klasszikusan elegáns külsőbe ágyazva.”

(forrás: Huawei/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés