hirdetés
hirdetés

Gépelemek

14 új Igus-alkalmazás iOS-re

Kereshetünk motion plastics-termékeket, kiszámíthatjuk különféle jellemzőiket, és megrendelhetjük őket 15 nyelven, függetlenül attól, hol is tartózkodunk éppen.

hirdetés

Az Igus ügyfelei több mint 30 féle online eszköz segítségével különösen egyszerűen kereshetik meg, állíthatják össze és rendelhetik meg az igényeiknek leginkább megfelelő energialánc-rendszereket, vezetékeket és csapágytechnikai megoldásokat. Aki nemcsak a számítógépnél dolgozik, hanem néha úton is van, az immár 14 féle motion plastics-alkalmazást tölthet le az Apple App Store-ból munkája megkönnyítéséhez. Az internetkapcsolattól független, gyors hozzáférés nemcsak időt takarít meg, hanem egyszerű és kényelmes is. Ráadásul világszerte mindenhol használható, hiszen az iOS-alkalmazások 15 nyelven érhetők el.

A 2015-ös Motek kiállításon az Igus 175 új, műanyagból készült megoldást mutat be mozgásban lévő alkalmazásokhoz a költségek csökkentése és az alkalmazás élettartamának meghosszabbítása érdekében. A termékfejlesztés mellett a motion plastics anyagok szakértőjeként számon tartott cég az ipar 4.0 stratégia jegyében a teljes folyamatlánc digitális hálózattá fűzésére is egyre több figyelmet fordít, az ügyfelektől érkező érdeklődéstől kezdve egészen a döntően egyéni igények szerint kialakított alkalmazások üzembe helyezéséig.

Megtalálja, összeállítja, kiszámítja

Az Igus tesztlaborjából – amely 120 tesztberendezésével és 1750 négyzetméterével az iparág legnagyobbja – származó eredmények folyamatosan beépülnek a több mint 30 féle online eszközbe, amelyek révén az ügyfelek a lehető legegyszerűbben kereshetik meg, állíthatják össze és rendelhetik meg a kívánt megoldást, és ezáltal időt takaríthatnak meg. Az online eszközök közül sok – például a vezetékélettartam-kalkulátor vagy a siklócsapágyakhoz használható Expert alkalmazás – böngészőből mobileszközökön is használható. Az Igus már a tavalyi Hannoveri Vásáron bejelentette, hogy saját alkalmazásai révén is egyre fokozza megoldásai mobil használhatóságát.

A felhasználóbarát kivitel volt a fő szempont (forrás: Igus)
A felhasználóbarát kivitel volt a fő szempont (forrás: Igus)

Mindegyik Igus-alkalmazás alapvetően egy-egy termékkategóriára vonatkozik. Ilyen például a legfeljebb 13 méteres elmozdulási utakhoz használható E-chain egységek termékkeresője, a Readychain tömlővezeték-konfigurátor vagy a Xiros golyóscsapágyak élettartam-kalkulátora. Ezáltal különféle termékkeresők, konfigurátorok és élettartam-kalkulátorok érhetők el, míg az Expert alkalmazások – például a Drylin lineáris vezetőrendszerekhez használható Expert program – egyesítik magukban az egy adott termékcsoporthoz tartozó összes kategóriát.

Az alkalmazás felépítésekor teljes egészében a felhasználóbarát kivitel volt a fő szempont, vagyis az, hogy a beszerzők és a szerelők egyből eligazodjanak a rendszerben. Vegyük például a rúdanyagok termékkeresőjét: egyszerűen csak kiválasztjuk a követelményeket – például víz alatti használat, szennyeződéseknek ellenálló kivitel vagy rezgéscsillapítás –, meghatározzuk a hőmérséklet-tartományt, és a nézetben máris megjelennek az adott célra alkalmas anyagok.

A spanyoltól a koreaiig

Az iOS-alkalmazások nemcsak ingyenesek, de a kezdettől fogva német, angol, francia, olasz, japán, koreai, holland, lengyel, portugál, orosz, svéd, spanyol, hagyományos és egyszerűsített kínai, továbbá cseh és török nyelven is elérhetők. További alkalmazások bevezetése is tervben van, amelyek révén az ügyfél könnyebben választhatja ki az alkalmazásához leginkább megfelelő terméket az Igus jóval több mint 100 000 tagú standard választékából.

(forrás: Igus/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés