hirdetés
hirdetés

Autodesk terméktervezési és gépipari szoftvergyűjtemény

Sínen van az alkotás jövője

Amikor az Autodesk bejelentette, hogy megszünteti Design Suite programcsomagjait, sok felhasználóban kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a jövőben is lesz-e lehetőségük több alkalmazást csomagban, megfizethető áron megvásárolni. Az iparági gyűjtemények bevezetése azonban rögtön eloszlatta az aggodalmakat.

hirdetés

A gyártás területén dolgozók számára az Autodesk Product Design and Manufacturing Collection töltötte be a keletkezett űrt, amely hozzáférést biztosít a Product Design Suite programcsomagok fő alkalmazásaihoz, ráadásul további új szolgáltatásokkal bővíti azok körét.

Az Autodesk hozzáállását a gyártóiparhoz és értéknövelési stratégiáját az alkotás jövője modell illusztrálja. Ennek a megközelítésnek az a célja, hogy nyomon kövesse az ügyfelek hagyományos termékfejlesztési életciklusát, és értékes előnyöket nyújtson.

Az Autodesk terméktervezési és gépipari gyűjtemény jellemzői

Alapvető eszközök A legjobb szoftvereket csoportosították ebbe a gyűjteménybe, amely ideális megoldást jelent akkor, ha több Autodesk-termékre is szüksége van.

Egyéni felhasználóknak és csapatoknak A felhasználó mostantól egyfelhasználós és többfelhasználós hozzáférésű előfizetéseket is választhat, így másokkal is meg tudja osztani a szoftvereket.

Az alkotás jövője (forrás: Autodesk)
Az alkotás jövője (forrás: Autodesk)

Egyszerű szoftverfelügyelet Mindig hozzáférhetünk a legújabb szoftverekhez, egyszerűen vezérelhetjük a frissítéseket és a hozzáférést, valamint kihasználhatjuk az egységes beszerzési ciklus és a könnyebb licenckezelés előnyeit.

Technológia, amikor a leginkább szükség van rá A folyamatos fejlődésre tervezték: a változó üzleti igényeket fejlett munkafolyamatokkal elégíti ki, és hozzáférést nyújt az új alkalmazásokhoz és felhőszolgáltatásokhoz.

Milyen lehetőségeket nyújt a terméktervezési és gépipari gyűjtemény?

Teljes körű termékfejlesztés Ezzel a gyűjteménnyel a teljes csapatnak biztosítható a termékek tervezéséhez, teszteléséhez, gyártásához és kezeléséhez szükséges összes professzionális eszköz.

A termékteljesítmény javítása Jobb és gyorsabb döntéseket hozhatunk a továbbfejlesztett, közvetlenül a tervekbe integrált szimulációs eszközökkel.

A tervezéstől a gyártásig tartó munkafolyamat Gyorsan elkészíthetők az alkatrészek különböző megmunkálási folyamatokhoz szükséges programjai, és azonnal frissíthetők a szerszámpályák, ha a terv módosul.

Ehhez az éves előfizetési csomaghoz Autodesk-támogatás is tartozik, amelynek keretében a legfrissebb szoftververziók mellett az Autodesk támogatási szakemberei által nyújtott telefonos és online webes támogatás is elérhető.

A terméktervezési és gépipari gyűjtemény a következő szoftvereket/szolgáltatásokat tartalmazza: Inventor Professional, Nastran In-CAD, Inventor HSM, Fusion 360, AutoCAD, Electrical, Mechanical, Architecture, AutoCAD mobilalkalmazás, Vault Basic, Navisworks Manage, Factory Design Utilities, 3ds Max, ReCap Pro, HSMWorks, Autodesk Rendering és felhőtárhely. (x) 

Eszközök teljes kínálata

A terméktervezési és gépipari gyűjtemény eszközök teljes skáláját kínálja a terméktervezéshez, a gépészethez, az építőipari termékgyártáshoz és más kapcsolódó iparágakhoz.

Korlátozott ideig tartó promóció keretében most 10 százalék kedvezménnyel lehet áttérni 3 éves előfizetéssel az Autodesk gépipari szoftvergyűjteményére, az Autodesk Product Design and Manufacturing Collection szoftvercsomagra. A rendszeres frissítéseknek, fejlesztéseknek és a hozzáadott új termékeknek köszönhetően a terméktervezési és gépipari gyűjteménnyel mindig a legújabb technológia bocsátható a tervezői és mérnöki csapatok rendelkezésére.

A promócióval kapcsolatos részletek és további információ itt érhető el.

(forrás: cad.varinex.hu/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés