hirdetés
hirdetés

PLM

Siemens és Enterprise: kiterjesztett együttműködés

Az Enterprise Group ipari informatikai megoldásszállító és a Siemens PLM Software bejelentették, hogy kiterjesztik eddigi együttműködésüket, ami a jövőben lehetővé teszi, hogy az NX szoftver megoldásai révén a magyar ügyfelek felgyorsíthassák a legújabb PLM-megoldások adaptálását.

hirdetés

Az Enterprise Group PLM üzletága komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipar területén működő vállalatoknak. A cég folyamatszervezési és integrációs szakértelme hatékonyan egészíti ki a Siemens PLM átfogó szoftverportfólióját. 

A teljes körű portfólió tartalmazza a Teamcenter szoftvert, a világszerte legszélesebb körben használt PLM-rendszert, a Technomatix digitális gyártási termékcsaládot, a Femap CAD-független általános célú végeselemes alkalmazást, valamint a Solid Edge széles körben ismert költséghatékony és könnyen használható gépészeti tervezőrendszert.

A PLM a gyártói befektetések fontos területének számít, a Siemens PLM Software portfóliója pedig világszínvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál. Az együttműködés mostani kiterjesztésével az NX szoftver, a Siemens integrált megoldást nyújtó CAD/CAM/CAE tervezőrendszere által egészül ki az Enterprise Group PLM-portfóliója.

„Örömmel jelenthetjük be, hogy az NX-megoldások révén teljes körűvé vált együttműködésünk a Siemens PLM részlegével” – mondta el Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója. 

(forrás: Enterprise Group)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés