hirdetés
hirdetés

SOLIDWORKS 2021 és felhő megoldások

Ne többet, hanem okosabban dolgozzon!

Az idén ősszel megjelent SOLIDWORKS 2021 számos izgalmas fejlesztést nyújt, amelyek növelik a termelékenységet és segítenek nemcsak gyorsabban, hanem okosabban is piacra jutni. A SOLIDWORKS felhő alapú megoldása, a 3DEXPERIENCE pedig igazán hasznos eszköz a termékfejlesztési folyamatok digitalizációjához. Az alkalmazás biztos adatkezelést, távmunkát és verziókövetést nyújt bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről. Pillantsunk be ezekbe az újdonságokba!

hirdetés

A SOLIDWORKS 2021 összes új funkciót és fejlesztést egy cikkben összefoglalni nem lehet, de az EuroSolid most kiemelt néhány igazán fontosat közülük. Figyelje a következő hetekben a cikkeket az EuroSolid blogján, amelyekben további betekintést nyerhet a SOLIDWORKS ökoszisztéma egyes megoldásainak újdonságaiba. Most a CAD szoftver mellett a Simulation, Plastics és Electrical néhány újításáról lesz szó.

SOLIDWORKS CAD 2021

Továbbfejlesztett nagy összeállítások kezelése. A CAD szoftver Részletezési mód funkciója jobb teljesítménye tovább növeli a rajz készítésének sebességét, valamint a furat hivatkozások hozzáadásának lehetőségét, a meglévő méretek és megjegyzések szerkesztését, valamint a Részlet, Törés és Vágás nézetek hozzáadását. A gyorsabb fájlműveletek, a konfigurációváltás és az automatikus Könnyített üzemmód alkalmazásával a legösszetettebb összeállításokat is megoldhatja.

Korszerűsített munkafolyamatok az összeállítások létrehozásához. Az összeállítások modellezésének továbbfejlesztései a következők: áthatás vizsgálat jelentés, amelyek képekkel exportálhatók excel táblázatokba; a defautered (alakzattalanított) modellek konfigurációként történő mentésének lehetősége, amelyek ki- és bekapcsolhatók, hogy a felhasználók válthassanak a teljes és az egyszerűsített verzió között; könnyített komponensek automatikus megoldása; továbbá elérhető már a görbe hossz opció lánc kiosztásnál.

Nagyobb rugalmasság az alkatrészek tervezésében. A Redo mostantól több mint 60 funkcióhoz és parancshoz érhető el; élperemezés már nem csak síkéleken működik és képes egyenleteket hozzáadni és kiértékelni a fájl jellemzőkben.

Csatlakozzon a 3DEXPERIENCE platformhoz! Készítsen zökkenőmentes termékfejlesztési munkafolyamatokat, és könnyedén bővítse ki őket új eszközökkel ahogy üzleti igényei növekednek. Válassza a felhőben működő CAD szoftver alkalmazást. Ez az összekapcsolt, a tervezés és a gyártás közötti felhő alapú ökoszisztéma lehetővé teszi a csapatok számára, hogy valós idejű adatokkal bárhol és bármikor, bármilyen internetet támogató eszközön együtt dolgozhassanak.

Év végi akció keretén belül most akár 45% kedvezménnyel juthat hozzá a SOLIDWORKS megoldásaihoz és próbálhatja ki egyéves hozzáféréssel a 3DEXPERIENCE Platform képességeit! Ne habozzon! Az akció december 18-ig érvényes! Részleteket itt talál.

SOLIDWORKS SIMULATION 2021

Oldjon meg gyorsabban több kontaktusokat tartalmazó modellt. A kontaktusok gyorsabb megoldása jelentősen csökkenti az ilyen típusú szimulációk futási idejét. A CAD szoftver mellett ezek a fejlesztések magukban foglalják a párhuzamosított számítást, a jobb processzorhasználatot, a gyorsabb merevségszámításokat és a robusztusabb adatátadást kontaktusok esetében.
Jobb hálózás. Háló létrehozása nélkül nem tud szimulációt futtatni. A SOLIDWORKS Simulation 2021 új háló alapértelmezést kínál: a testek független hálózásával gyorsabban kaphat olyan hálót, ami ugyanolyan pontosságot eredményez, mintha az érintkező testek hálóinak csomópontjait illesztenénk. Az új hálódiagnosztika lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonosítsák, elkülönítsék és kezeljék a rossz minőségű elemeket, ezzel is javítva a háló minőségét.

Használja ki a beépített intelligenciát. Ki ne akarna intelligensebb módon szimulálni? Az egyenletmegoldó automatikus kiválasztásával a szimulációk pontosabbak és gyorsabbak lesznek.

SOLIDWORKS PLASTICS 2021

Újratervezett fastruktúra. A Plastics Manager fa különféle csomópontjainak újratervezése egyszerűbb és logikusabb munkafolyamatot biztosít az anyag kiválasztáshoz, a tartomány specifikációjához, a folyamat paramétereihez és más fontos műanyag szimulációs feladatokhoz. Ezeknek az új munkafolyamatoknak az alkalmazása jelentősen leegyszerűsíti a szimulációs műveleteket.

Javított hűtési eredmények pontossága. A vázlatlapú terelőlap és hűtőmag pontosabb kialakítása és számolása.
Pontosabb és naprakészebb anyagadatok. A SOLIDWORKS partnerségeket alakított ki a világ vezető műanyag-beszállítóival annak érdekében, hogy ügyfelei a lehető legpontosabb műanyag-adatokkal rendelkezzenek, ami jobb eredményekhez vezet. Ennek eredménye, hogy több mint 300 új anyaggal bővült az adatbázis.

SOLIDWORKS ELECTRICAL 2021

Gyorsabb 3D elektromos vezetékezés. A teljesítmény a vezetékek 3D-ben történő bekötésével jelentősen javult, lehetővé téve a CAD szoftver felhasználók számára, hogy gyorsabban kísérletezzenek a komplex berendezésekben található elektromos útvonal-választásokkal és finomíthassák a termék általános tervét.
Felhasználói jogok testreszabása. Mostantól testre szabhatja a felhasználói hozzáférést olyan területekhez, mint például a könyvtárak, projektek, termékadatok és rajzvezérlők a munkacsoport tagjai számára az adat és a következetes kimenet biztosítása érdekében.

Kapjon reálisabb képet termékéről. A vezeték, a kábel és az elektromos kábelkészlet tömeg tulajdonságainak meghatározása a teljes gép, termék vagy jármű 3D modelljén belül.

Az EuroSolid Zrt. ismét országos SOLIDWORKS versenyt hirdet középiskolás és felsőoktatásban tanuló diákok részére. Rendhagyó módon most negyedik alkalommal csak egy egykörös versenyt terveznek, amelyre SOLIDWORKS-ben készült berendezések és eszközök terveit várják. Tudjon meg többet a verseny részleteiről!

(forrás: EuroSolid Zrt.)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[264268] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés