hirdetés
hirdetés

CAD

Megjelent a Solid Edge új verziója

Siemens PLM Software bemutatta a széles körben ismert költséghatékony és könnyen használható gépészeti tervezőrendszer, a Solid Edge új verzióját. A Solid Edge ST8 több száz új fejlesztésével még intuitívabb és hatékonyabb tervezést biztosít – akár mobil eszközök igénybevételével is.

hirdetés

A Solid Edge egy olyan 2D-s/3D-s CAD rendszer, mely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a jobb és gyorsabb tervezést. A szoftver szinkronmodellezési technológiája segítségével a piacra jutási idő és a termékfejlesztési költségek csökkentése mellett intuitív módon hozhatók létre valósághű és pontos tervek. Egyedülállóan hatékony modellezési palettája, valamint a mobileszközök páratlan támogatása révén határok nélküli tervezést tesz lehetővé.

A Solid Edge ST8-ban több száz fejlesztés található, amelyek segítik a hagyományos modellezés korlátainak leküzdését. A még intuitívabb és rugalmasabb 3D-s modellezőeszközök, az egyszerűsített elektromos hálózattervezés, illetve a továbbfejlesztett tervdokumentációs lehetőségek és vizuális tervadat-kezelési innovációk segítségével a felhasználók maximálisan a tervezésre tudnak fókuszálni. Mindemellett a teljes értékű Solid Edge alkalmazás futtatható a Microsoft Surface Pro 3 tableten, illetve – a meglévő iOS-es és androidos kínálat kiegészítéseképpen – az ingyenes mobil nézegető alkalmazás már Windows 8.1 operációs rendszeren is elérhető a táblagépekhez. Az új verzió valós idejű hozzáférés által a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy megosszák munkájukat és tapasztalataikat a dinamikusan fejlődő Solid Edge közösségi és Facebook fórumokon.

– A Solid Edge ST8 érkezésével ügyfeleink egy olyan verzióhoz jutnak hozzá, amely még jobban segíti őket a napi tervezési és dokumentációkészítési feladatok gyorsabb elvégzésében – fogalmazott Szűcs Imre, a forgalmazó Enterprise Group PLM üzletágának ügyféltámogatási vezetője.

(forrás: Enterprise Group)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés