hirdetés
hirdetés

Tervezés

Könnyen integrálható szoftver, csökkenő ciklusidő

A graphIT Kft. az amerikai Celeritive Technologies cég által fejlesztett és a Siemens CAM rendszereibe is integrált VoluMill szoftver viszonteladója lett.

hirdetés

A VoluMill megoldás a Siemens NX CAM és CAM Express funkcionalitását egészíti ki olyan nagyoló megmunkálási stratégiákkal, amelyek segítségével hatékonyan, nagy anyagleválasztási hányaddal készíthetjük elő munkadarabjainkat simító megmunkálásokhoz. Segítségével akár 80%-al csökkenthetők a megmunkálási ciklusidők, a szerszámok élettartama 80%-al nőhet, valamint a programozási idők 30%-al csökkennek.

A VoluMill a leggyorsabb és leginkább költséghatékony megoldást biztosítja a nem simító, nagytömegű anyagleválasztással járó, nagyoló megmunkálási műveleteknél. Bevezetése gyors és egyszerű. Nincs egyedi kritérium, használatának elsajátítása egyszerű, használata nem okoz problémát a régi munkafolyamatokba való integrálása során sem.

A szoftver drasztikusan csökkenti a ciklusidőt
A szoftver drasztikusan csökkenti a ciklusidőt

A VoluMill szerszámpályák egyenletesek, elkerülve a hirtelen irányváltásokat, illetve a változó szerszámterhelést. Az egyenletes anyagleválasztás lehetővé teszi, hogy optimális körülmények között dolgozzon mind a szerszám, mind a szerszámgép, függetlenül a munkadarab alakjától, bonyolultságától.

Mivel a VoluMill jelentősen befolyásolja a ciklusidőt és a szerszám élettartamát, így gyorsan megtérül. Több felhasználó is beszámolt arról, hogy a VoluMill már egy hét vagy egy projekt alatt megtérült. Mivel drasztikusan csökkenti a ciklusidőt, így akár néhány hét alatt megháromszorozható a gyártási teljesítmény. 

Bővebben a VoluMill-ről: www.graphit.hu/NX/VoluMill

(forrás: graphIT/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés