hirdetés
hirdetés

Ismerje meg a tervezés új útját!

Díjmentes webináriumon ismerhető meg a Creo 7.0 generatív tervezés lehetőségei, amely október 8-án reggel 9-től elérhető a S&T csatornáján.

hirdetés

A Creo 7.0 a fejlesztési innováció új generációját hozza el, forradalmian új funkciókkal a generatív tervezés, a valós idejű szimuláció, additív gyártás és multibody tervezés területén. A terméktervezés folyamatosan változik, így a CAD-szoftverének is változnia kell. A szoftver új funkciói a tervező kezébe adják a mesterséges intelligencia erejét, így a szimuláció ezután tökéletesen belesimul a mindennapi munkába.

A Creo Generative Topology Optimization modul automatikusan készít innovatív termék terveket a megadott mérnöki peremfeltételek alapján és továbbfejlesztették, egyszerűsítették a valós idejű szimuláció felhasználói felületét és a munkafolyamatot a produktivitás növelése érdekében.
Az új tervezési munkafolyamat lehetővé teszi térrészek elkülönült kezelését, vizualizációját és tervezését egy alkatrészen belül is és a Creo Additive Manufacturing modulba is új fejlesztések kerültek.

Ú funkciók

  • Generatív tervezés: A Frustum generatív tervezési technológia beépítésével a Creo 7.0 lehetővé teszi a tervezők számára, hogy a mesterséges intelligencia (AI) erejének kihasználásával a mérnöki specifikációkon és gyártási paramétereken alapuló optimalizált terveket hozhassanak létre rövid idő alatt.
  • Szimuláció-vezérelt tervezés: Az Ansys-szal való együttműködésnek köszönhetően a Creo 7.0 a Creo Simulation Live kiterjesztésével lehetőséget ad az áramlástani analízisre. Ez egy átfogó, valós idejű szimulációs megoldás, aminek köszönhetően a tervezők gyorsabb iterációra és magabiztosabb tervezésre lesznek képesek.
  • Multibody tervezés: Ennek a tervezési eszközkészletnek a segítségével a felhasználók számos tervezési feladatot a korábbinál hatékonyabban végezhetnek el, valamint a tervezési folyamatok is egyszerűbben kezelhetővé, érthetőbbé és könnyebben módosíthatóvá válnak.
  • Additív gyártás: A Creo 7.0 számos új fejlesztést hoz a Creo Additive Manufacturing modulba. Többek között javult a stochasztikus illetve személyre szabott rácsozatok tervezése, így a felhasználóknak nagyobb mozgástere van a rácsozatok kialakításánál.
  • Produktivitást növelő fejlesztések: Mint minden új verzió, a Creo 7.0 is nagyszámú produktivitást javító fejlesztést tartalmaz a gyorsabb munkavégzés támogatására. Jelentősen továbbfejlesztésre került a formázási ferdeség, a 2D-s tükrözés, a vázlatkészítő felhasználói felülete és még sok más. Ezek a funkciók még intuitívabbá teszik a szoftver használatát és gyorsítják a munkát.

A kialakult egészségügyi krízishelyzet ellenére sem kell lemondani a munkához kapcsolódó, vagy döntés előkészítést segítő hasznos ismeretek megszerzéséről. Új tervezési lehetőségek megismerésére van lehetőség, díjemnetesn, október 8-án az S&T weboldalán. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

(forrás: S&T/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés