hirdetés
hirdetés

A Zwsoft a jövőt tervezteti

A kínai Zwsoft ZWCAD 2010 szoftverének Standard és Professional változata nyerte el az ismert lengyel építészeti magazin, a Builder által évente odaítélt tervezői szakmai díjat, a Top Bulidert. Az elismerést a BUDMA 2010, Lengyelország legnagyobb építőipari kiállításán adták át.

hirdetés

A Windows® 7 kompatibilis ZWCAD 2010 14 nyelven – köztük magyarul - érhető el. A kínai fejlesztők szerint lényeges, hogy a 2010-es kiadás a memóriaoptimalizáció révén gyorsabb lett, és jobbak lettek a rendszerben lévő alkalmazásfejlesztési interfészek is. A ZWCAD 2010-et emellett olyan lehetőségekkel is bővítették, mint például In-Place MTEXT Editor & Splinedit.

A tervezői szoftvereket fejlesztő kínai ZWSOFT második, éves tervezői versenyével ünnepli a ZWCAD 2010 piacra dobását. A január 12-től április 25-ig tartó – a „Jövő tervezése” témájú - versenyen a legtehetségesebb CAD felhasználókat jutalmazzák szerte a világon. A résztvevők bármit tervezhetnek, akár a jövő űrhajóját, főző szettjét, vagy éppen egy pazar stadiont.

A versenyről itt érhető el bővebb információ!

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés