hirdetés
hirdetés

Autóipar

Munkába állt a 300. szoftverfejlesztő a Continentalnál

Két magyarországi gyárában is jubileumi dolgozót köszönhetett a Contiental a közelmúltban. A cégcsoport szerint a magyar munkaerő szaktudása világszínvonalú.

hirdetés

A Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi egységben a 300. szoftverfejlesztő mérnök, míg a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. váci üzemében a 3000. munkatárs kezdte meg a munkát.  Veszprémben a cégcsoport 1750 munkatársat foglalkoztat, köztük több mint 400 szenzor- és szoftverfejlesztő mérnököt. A ContiTech makói és váci telephelyén a dolgozók száma pedig az elmúlt időszak többkörös létszámbővítésének köszönhetően érte el a 3000 főt.  A cégcsoport Magyarországon a bérelt munkaerővel együtt megközelítőleg 7000 főnek ad munkát.

Az elektromos autózás hatékonyságát kívánja növelni az új generációs teljesítményelektronika, amely nemrég került a gyártószalagra a nürnbergi központban (forrás: Continental)
Elsősorban az elektromos autózás hatékonyságát kívánja növelni az új generációs teljesítményelektronika, amely nemrég került a gyártószalagra a nürnbergi központban (forrás: Continental)

„Új kollégánk szoftverprojekt-menedzserként egy nemzetközi csapat munkáját koordinálja. Ez a csapat felelős az autókban használt fékvezérlő egységen futó szoftver előállításáért. A szoftver olyan biztonságkritikus funkciókat tartalmaz, mint például a blokkolásgátló (ABS), a kipörgésgátló (TCS), a menetstabilizáló (ESC), illetve rengeteg kényelmi funkciót is, mint például a hegymenet- asszisztens (HSA)” – mondta el Tóth Péter, a Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi HR menedzsere.

(forrás: Continental/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés