hirdetés
hirdetés

Logisztika

Decembertől a Waberer's szállít az Audinak

Magyarország legnagyobb autóipari gyártójának a pályázatán egy magyar szállítmányozási vállalat tagja nyerte a belső- és külső logisztikai feladatok ellátását. 

hirdetés

A Waberer's leányvállalata, a Waberer's Szemerey Logisztika Kft. nyerte el a győri Audi logisztikai szolgáltatásokra vonatkozó pályázatát.

A Waberer's házon belüli (inhouse) logisztikai szolgáltatásokat fog nyújtani a motorgyárban, és egy külső logisztikai központ üzemeltetését is átveszi. A szolgáltatás az alkatrészek raktározását és az évente körülbelül 2 millió motor gyártását végző gyártósorok kiszolgálásával kapcsolatos tevékenységeket is magában foglalja. Az Audi Hungária Zrt.-vel kötendő szerződés szeptember végéig hatályba lép. A szolgáltatási időszak 2019 decemberében indul - írja a Waberer's közleménye.

Az elmúlt években az Audi Hungaria folyamatosan bővítette logisztikai infrastruktúráját. 2015-ben adta át a vállalat a második, 80 000 m2 területű logisztikai központját, valamint egy új híd és egy további árufogadó csarnok teszi teljessé a bővítését. A logisztikai folyamatba beépített okos megoldások is támogatják az anyagáramlást, mint például a modern vezető nélküli szállítórendszerek és -eszközök, valamint digitális segédeszközök. Az intralogisztikát úgy irányítják, hogy csak a termeléshez közvetlenül szükséges alkatrészek álljanak rendelkezésre, így nincs szükség költséges átmeneti raktárakra, ennek eredményeként nő a termelékenység.

(forrás: Waberer's/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés