hirdetés
hirdetés

Jubileum

25 év az autóiparban

Szeptember 12-én a győri Leadec vállalat megalakulásának évfordulója alkalmából Pannonhalmán megrendezett konferencián az autóipar vezető képviselői az ágazat jelenlegi és jövőbeni kihívásairól értekeztek.

hirdetés

Vezető iparági, üzleti és politikai szakértők vettek részt a Leadec Kft. megalakulásának 25. évfordulója alkalmából Pannonhalmán megrendezett konferencián. „Nem csupán maguk a járművek fejlődnek folyamatosan, a gyártók is egyre inkább megoldásszállítóvá válnak a mobilitás területén” – hangsúlyozta Dákai Ferenc, a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója. „Ehhez értékes hozzájárulást adunk. Nemzetközi piacokon tevékeny szolgáltatóként ismerjük a gyárakat és az alkalmazott technológiákat és ezekhez illesztjük digitális megoldásainkat”.

Folyik a munka a Leadec üzemében
Folyik a munka a Leadec üzemében

A Leadec Kft. sikertörténete 25 évvel ezelőtt Győrben indult. Mára a vállalat egy közel 700 hazai munkavállalót foglalkoztató, győri, kecskeméti, szombathelyi, szentgotthárdi és miskolci telephelyekkel rendelkező szolgáltató vállalattá növekedett. A cég telephelyeinek hálózata néhány hete tovább bővült: szakemberei Makláron azokban a gyártó- és logisztikai csarnokokban vették át a létesítményüzemeltetés feladatát, ahol kormányművek készülnek a gépjárműgyártók számára. A vállalat megalakulása óta szolgáltatásainak körét és tapasztalatait is folyamatosan bővítette, így ma az elektromos berendezések telepítésétől és karbantartásától a belső logisztikai feladatokig olyan műszaki szolgáltatást kínálnak, amely a folyamatokat gördülékennyé és hatékonnyá teszi a telephelyeken. „Vállalatunk minden területen a fejlett technológiai megoldások alkalmazására koncentrál” – mondta Dákai Ferenc, a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója. „Ezek közé tartozik a gyártás területén például az előre tervezett karbantartás, vagy a logisztikában a vezető nélküli közlekedési rendszerek. Mindezekkel folyamatosan növelni tudjuk a gyárak rendelkezésre állását és optimalizáljuk a folyamatokat.”

Az anyavállalat globális hálózatának tagjaként a Leadec szakemberei hasznosíthatják a meglévő átfogó technikai tudást és tapasztalatokat szerezhetnek nemzetközi projektekben alkalmazott ipar 4.0 megoldásokkal kapcsolatban, illetve különböző ügyfélprojektekben. A Leadec a szolgáltatási területein rendkívül fontosnak tartja a fenntarthatóságot és számos tevékenységével bizonyítja, hogy az ipari szolgáltatások nyújtása együtt járhat a természeti erőforrások védelmével.

(forrás: Leadec Kft.)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés